Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι καλεσμένη στη «Μεγάλη Εικόνα» , τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 00:10

Η μοναδική Κατερίνα Διδασκάλου, με τη δωρικότητα που χαρακτηρίζει κάθε της εμφάνιση, απαντά σε όλα και μας αποκαλύπτει τη δική της…«Μεγάλη Εικόνα».

Η δημοφιλής ηθοποιός, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλάει για την πορεία της στο θέατρο, τους ρόλους που αγάπησε και τους ανθρώπους που ξεχωρίζει στη ζωή της.

Για τον φετινό της πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο», ως ηγουμένη Φιλαρέτη, η Κατερίνα Διδασκάλου εξηγεί τις προκλήσεις αλλά και την προετοιμασία της για αυτή τη μοναδική ερμηνεία, που δεν θυμίζει τίποτε από όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα στην τηλεόραση και το θέατρο.

Στην κάμερα της εκπομπής μιλούν οι συμπρωταγωνιστές της στη σειρά αλλά και οι συντελεστές της παράστασης «Το Χελιδόνι», στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος στο Θέατρο Μουσούρη.

Τι κρατά η Κατερίνα Διδασκάλου από τους γονείς της και με ποιες προτεραιότητες μεγάλωσε τα τρία της παιδιά;

Πώς είναι ως γιαγιά, αλλά και ως φίλη;

Κι ακόμη, δύο χρόνια μετά το ελληνικό MeToo, πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στον κόσμο του θεάματος;

Σε πρώτο πλάνο και οι απόψεις της για θέματα που απασχολούν την κοινωνία, την κακοποίηση των γυναικών, την ομοφοβία αλλά και την ανεκτικότητα, την αποδοχή, την αγάπη και το μεγαλείο του να προσφέρει κανείς με όποιον τρόπο μπορεί, σε μια εποχή με τόσο μεγάλες ανάγκες.

«ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ»

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00