Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γερμανία: Πορνοστάρ που ζει τον έρωτά της με βουλευτή του FDP ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις τοπικές εκλογές – Αφιέρωμα από τη Bild

Ποια είναι η Ανίνα Ουκάτις

Η Γερμανίδα πορνοστάρ , Ανίνα Ουκάτις, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια με το κόμμα των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP) στις τοπικές εκλογές του 2023 στο Έλμσορν, που βρίσκεται στο κρατίδιο Σλέσβιγκ – Χόλσταϊν.

Η 43χρονη πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, μέλος του FDP, διευθύνει τη δική της εταιρεία «Holsteiner Grund & Boden» και απολαμβάνει τον έρωτά της με τον βουλευτή των «Ελεύθερων Δημοκρατών», Χάγκεν Ράινχολτ.

Το όνομά της έγινε ευρέως γνωστό πριν από λίγο καιρό, αφού η πρώην πορνοστάρ χώρισε τον δισεκατομμυριούχο σύζυγο της για να κάνει σχέση με βουλευτή του FDP. Η bild.de σε άρθρο με τίτλο «Ανίνα Ουκάτις: Χάρη σε αυτή τη φωτογραφία έγινε γνωστή» παραθέτει διάφορα στοιχεία για την προσωπική ζωή της γυναίκας, όπως και αρκετές επίμαχες φωτογραφίες από την εποχή που εργαζόταν στη βιομηχανία του πορνό.

Παράλληλα, η Bild σημείωσε ότι η 43χρονη Γερμανίδα έχει γυρίσει πριν από χρόνια αρκετά τολμηρές ταινίες, όπως την «Das Promi-Luder» ενώ έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Promi Big Brother».

Γάμος και σπουδές

Είναι πτυχιούχος oικονομολόγος ενώ, πριν ένα χρόνο, αποφάσισε να ενταχθεί στο κόμμα των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP). Το 2013, παντρεύτηκε τον 65χρονο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία του real estate, Τεοντόρ Ζέμελχαακ, ενώ πριν από λίγο καιρό τον χώρισε, για να ζήσει τον έρωτα της με τον βουλευτή των «Ελεύθερων Δημοκρατών», Χάγκεν Ράινχολτ. «Είναι μεγάλη η αγάπη μας και απολαμβάνουμε μαζί ένα ευτυχισμένο μέλλον», αναφέρει η Γερμανίδα πορνοστάρ στη γερμανική εφημερίδα.

«Χρωστάω πολλά στην Bild και αν μπορούσα θα τα έκανα όλα από την αρχή», είχε αναφέρει η 43χρονη και είναι η φράση που χρησιμοποιεί η Bild για να κλείσει το αφιέρωμα της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00