Νεφέλη Κουρή για τον ρόλο στο Μαύρο Ρόδο: Αρχικά είχα πει σχεδόν «όχι», δεν ήθελα να κάνω το 20χρονο

Κουρή

«Πέρασαν μία – δύο ημέρες και μου άρεσε ο ρόλος της Αλεξίας και έτσι δέχτηκα» συμπλήρωσε η ηθοποιός

Η Νεφέλη Κουρή, η οποία πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη». Η ηθοποιός υποδύεται την «Αλεξία» στη σειρά του MEGA και όπως τόνισε παθιάζεται με την Τέχνη και ενδόμυχα, αναζητά την τελειότητα.

Όσον αφορά στον ρόλο της ανέφερε: «Αρχικά είχα πει σχεδόν ”όχι”. Δεν ήθελα να κάνω πάλι το 20χρονο. Το είχα εξηγήσει στον σκηνοθέτη μας, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος είναι εξαιρετικός. Πέρασαν μία δύο μέρες και μου άρεσε, όμως, ο ρόλος της Αλεξίας και έτσι, δέχτηκα».     

Μιλώντας για τον τηλεοπτικό της αδελφό, τον Πέτρο, τον οποίο υποδύεται ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, αλλά και την Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) είπε: «Και τα δύο αδέρφια έλκονται από την Ελισάβετ. Ο Πέτρος την ερωτεύεται κι εγώ την θέλω ως φίλη. Αυτά τα παιδιά που είναι μεγαλωμένα και τα έχουν όλα εύκολα, έλκονται από κάτι πιο αγνό. Πάντως τα δύο αδέλφια είναι πολύ αγαπημένα». 

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις που θα έρθουν στη σειρά η Νεφέλη Κουρή αποκάλυψε: «Από εδώ και πέρα τα πράγματα οδηγούνται στα άκρα».  Για τη μητρότητα και την επιλογή της να γίνει μητέρα στην ηλικία των 28 ετών, η ηθοποιός υπογράμμισε: «Είχε γεννήσει η αδερφή μου, οπότε μεγάλωνα και το ανιψάκι μου. Μου άρεσαν πάντα τα παιδιά. Δεν ήταν κάτι που σκεφτόμουν σαν κάτι τεράστιο», ενώ για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Γιώργο Καπλανίδη, σχολίασε ότι είχαν γνωριστεί στην πρώτη της φωτογράφιση.