Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με την Καινούργιου – «Σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου»

Εξοργισμένος ήταν ο Τριαντάφυλλος με αυτό που είδε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο τίτλος «Ερμήνευσαν Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν από το J2US» για τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Κώστα Αγέρη έβγαλε από τα ρούχα του τον γνωστό τραγουδιστή.

Σε ανάρτηση που έκανε ο Τριαντάφυλλος στο Instagram, έγραψε: «Ναι ρε πα….ες εγώ φταίω που αποχώρησαν, ρε πάτε καλά Κατερίνα Καινούργιου σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου, δηλαδή έλεος. Στο Survivor εγώ φταίω σε όλα, εγώ φταίω έλεος ρε τα ίδια πάλι; Ύστερα σου λέει Φίλη μου η Κατερίνα»

Η Κατερίνα Καινούργιου αναδημοσίευσε το story του Τριαντάφυλλου απαντώντας: «Πας καλά; Είσαι η αδυναμία μας, πλάκα κάναμε και μη μιλάς άσχημα εδώ».

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου με βίντεο μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram: «Κάνετε πλάκα; Μόνο εσείς κάνετε τέτοια πλάκα Κατερίνα μου. Εμείς όμως όταν κάνουμε πλάκα είμαστε οι χειρότεροι. Αν αύριο βρέξει και χαλάσει το μαλλί σου θα φταίω εγώ Κατερίνα, αν αύριο δεν έχεις νούμερα στη εκπομπή σου θα φταίω εγώ, αν μεθαύριο θα έχεις νούμερα πάλι θα φταίω εγώ τι να πω… εκεί η ζούγκλα (Survivor που ήμουν ήταν παράδεισος σε αυτά που ζούμε εδώ πέρα. Τι είναι αυτά ρε; Φταίω εγώ που βγήκαν οι άλλοι έξω».

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00