Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Δεκέμβριο οι πρεµιέρες σε Action24 και Attica: Νέο χρονοδιάγραμμα για τα κανάλια των Μπάκου – Καϋμενακη

Ακυρώνεται οριστικά και αμετάκλητα, όπως φαίνεται, το χρονοδιάγραμμα για την έναρξη του νέου Action24 των Μπάκου και Καϋμενάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, το τελευταίο ορόσημο για τον μήνα που διανύουμε ήταν η 28η Νοεμβρίου, ωστόσο, όπως φαίνεται, και αυτός ο σχεδιασμός δεν είναι δυνατό να υλοποιηθεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας όχι μόνο δεν είχαν τελικές πρόβες για τα δελτία και τις εκπομπές (συνδέσεις, δοκιμαστικά σε κανονικές συνθήκες κ.λπ.), αλλά συνεχίζονταν πυρετωδώς οι εργασίες για το στήσιμο των στούντιο και των παράλληλων εγκαταστάσεων, με αποτέλεσμα να μην καθίσταται δυνατή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

 

Στις αρχές του μήνα

Πλέον, όπως έγραφε η στήλη, ο μεγάλος στόχος για την πρώτη προβολή της νέας εκδοχής του Αction24 τοποθετείται χρονικά στις 5 Δεκεμβρίου. Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε τους υπευθύνους των εκπομπών να ακυρώσουν τους καλεσμένους που είχαν προγραμματιστεί για την εβδομάδα που έρχεται και τώρα πια άπαντες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην ανάγκη να μην προκύψουν νέες δυσκολίες και, ως εκ τούτου, να υπάρξουν ακόμα μεγαλύτερες καθυστερήσεις.

 

Στις 12 Δεκεμβρίου

Όσο για το Attica, με δεδομένο ότι εξαρχής είχε προγραμματιστεί να βγει στον αέρα λίγες ημέρες μετά το Action24, οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις στον φιλοΣΥΡΙΖΑϊκό υπό σύσταση τηλεοπτικό σταθμό του επιχειρηματικού διδύμου διαμηνύουν ότι η μέρα που έχει κυκλωθεί στο ημερολόγιο είναι η 12η Δεκεμβρίου.

Σε πρώτη φάση ξεκάθαρη στόχευση της ιδιοκτησίας είναι να μην υπάρχουν κοινές αναφορές σε επίπεδο προσώπων μεταξύ των δύο καναλιών σε ό,τι αφορά το πολιτικό κομμάτι, ωστόσο είναι δεδομένο ότι σε μέτωπα όπως η οικονομία ή το κοινωνικό ρεπορτάζ θα αξιοποιούνται δημοσιογράφοι και στις δύο περιπτώσεις.

 

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 26 Νοεμβρίου 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου