Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ariana Grande: Είναι ερωτευμένη με τον σύζυγό της και θέλει όλοι να το μάθουν (Φωτό & Βίντεο)

Δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες

Τον Οκτώβριο, η ερμηνεύτρια του «God is a woman » έκανε το ντεμπούτο της αλλάζοντας τα μαλλιά της, για τον επερχόμενο ρόλο της στο «Wicked»

Η Αριάνα Γκράντε δίνει στους θαυμαστές της μια γεύση από το τι κάνει τον τελευταίο καιρό. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Dalton Gomez, μαζί με τον σκύλο τους.

Η Αριάνα Γκράντε είναι ερωτευμένη και τη χαρά της θέλει να τη μοιραστεί με τους ακολούθους της, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την κίνησή της. Οι φωτογραφίες του ζευγαριού είναι σπάνιες, καθώς και οι δύο προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους», δήλωσε πηγή στο περιοδικό «People» μετά τον γάμο τους. «Ο σύζυγός της δεν ενοχλείται καθόλου που η ίδια είναι διάσημη και είναι πολύ τρυφερός μαζί της. Είναι νέος, αλλά ώριμος και γνωρίζει τι θέλει από τη ζωή».


Άλλη πηγή, που μίλησε στο περιοδικό πρόσθεσε ότι, «είναι πολύ εργατικός και συγκεντρωμένος. Είναι χαμηλών τόνων και δεν του αρέσει η προσοχή. Δεν εντυπωσιάζεται από τις διασημότητες. Είναι τέλειος για εκείνη».

Τον Οκτώβριο, η ερμηνεύτρια του «God is a woman» έκανε το ντεμπούτο της αλλάζοντας τα μαλλιά της, για τον επερχόμενο ρόλο της στο «Wicked». Η ταλαντούχα τραγουδίστρια ετοιμάζεται για τον πιο συναρπαστικό ρόλο στην καριέρα της ως ηθοποιός και ήδη μπαίνει στον χαρακτήρα της με μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της.


Το «Wicked» αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2024, με πρωταγωνίστριες την Ariana ως Glinda και τη Cynthia Erivo ως Elphaba. «Την αγαπώ, πραγματικά», δήλωσε η Erivo κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης, όταν ρωτήθηκε για τη συμπρωταγωνίστριά της. «Είναι αστεία και απίστευτα ταλαντούχα, γλυκιά και πραγματικά εργάζεται σκληρά. Δουλεύουμε και οι δύο πολύ σκληρά μαζί. Είμαι ενθουσιασμένη και για τις δυο μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου