Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

GNTM 5: Στην… ανακύκλωση η Γρηγοριάνα που αποχώρησε με κλάμα (Βίντεο)

Στην τελική ευθεία έχει μπει το GNTM 5 κι οι κοπέλες που βρίσκονται στο διαγωνισμό μειώνονται με ταχύτατους ρυθμούς. Μετά την αποχώρηση της Ειρήνης, σειρά για να πάει στην… ανακύκλωση του ριάλιτι μόδας του Star είχε η Γρηγοριάνα Πλύτα. Η 22χρονη Κύπρια με αφρικανικές ρίζες από τη γιαγιά της, η οποία κατάγεται από το Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές με τις πόζες της στην φωτογράφιση αποχώρησης και δεν βρίσκεται στην τελική 8άδα.

Μετά την αποχώρηση της Ειρήνης στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι εννέα παίκτριες που παρέμειναν στον GNTM 5, διαγωνίστηκαν σε ένα concept, το οποίο σχετίζεται με τη βιωσιμότητα στη μόδα. Στο photoshoot, ανακυκλώσιμα υλικά καθημερινής χρήσης μετατράπηκαν σε μοναδικά ρούχα με τα οποία οι διαγωνιζόμενες φωτογραφήθηκαν. Το δύσκολο της υπόθεσης ήταν πως οι 9 παίκτριες έπρεπε να φτιάξουν οι ίδιες τα ρούχα τους, με τη βοήθεια εννέα καλλιτεχνών και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους μπροστά από το φακό του φωτογράφου Αντώνη Αγριδόπουλου.

Το disadvantage όμως χάλασε εντελώς τα σχέδια δύο μοντέλων. Η Μαρίτα, η οποία είχε την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο επεισόδιο είχε στα χέρια της το advantage και αποφάσισε να αλλάξει τον σχεδιαστή – βοηθό της Κότυ με εκείνον της Αλεξίας. Η παίκτρια έκανε ανταλλαγή μοντέλων και σχεδιαστών σκεπτόμενη στρατηγικά και… χάλασε εντελώς τα σχέδια της Κότυ και της Αλεξίας.

Μια από τις διαγωνιζόμενες που με το ανακυκλωμένο φόρεμά της θύμιζε… σαντιγί, ήταν η Κότυ, που μπήκε στο σετ και τα πήρε όλα παραμάζωμα. Το μοντέλο που έχει ξεχωρίσει μέσα από το GNTM άρεσε πολύ στους κριτές, που θαύμασαν τον τρόπο που φωτογραφιζόταν, ενώ ακολουθούσε κατά γράμμα τις οδηγίες τους.

Ωστόσο αυτή που έδειξε να αρέσει πολύ στους κριτές ήταν η Μύρια.

Άναυδοι οι κριτές με τις απαντήσεις για τα… φαβορί!

Όταν έφρασε η ώρα της… κρίσης και τα 9 μοντέλα στάθηκαν ενώπιον των κριτών για να ακούσουν την άποψή τους για τις λήψεις τους, τους ζητήθηκε η άποψη τους για το ποιες θεωρούν… φαβορί.

Οι απαντήσεις ήταν πολλές και διαφορετικές αλλά δύο κορίτσια, με ιδιαίτερη πίστη στον εαυτό τους απάντησαν πως θεωρούν φαβορί… τους εαυτούς τους. Αυτές ήταν η Κότυ και η Αλεξία.

Ο Γιώργος Καράβας είπε τότε πως του αρέσει πως κάποιες πιστεύουν τόσο στον εαυτό τους, ενώ κάποια μοντέλα σχολίασαν ότι η Κότυ και η Αλεξία δεν είναι.. ταπεινές. Μία από τις παίκτριες που «έκραξαν» ήταν η Βικτώρια.

Η καλυτερη και χειρότερη φωτογραφία
Μπορεί η Κότυ να άρεσε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, όμως η κοπέλα που άκουσε τα καλύτερα σχόλια για τη λήψη της στο concept με τη βιώσιμη μόδα, ήταν η Μύρια, η οποία κέρδισε και την καλύτερη φωτογραφία της ημέρας.

Η Βίκυ Καγιά είπε στο μοντέλο ότι έχει συγκινηθεί από το πόσο μεγάλη εξέλιξη έχει μέσα στον διαγωνισμό μόδας. «Σε αυτή τη φωτογραφία μπορεί να είσαι και το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» της είπε.

Η νεαρή Κύπρια συγκινήθηκε όταν άκουσε πως παίρνει τη δουλειά. Αυτή είναι η τρίτη φορά που η ίδια καταφέρνει να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία σε δοκιμασία.

Αντίθετα τα κορίτσια που είχαν κακή απόδοση ήταν η Μάρα, η Μαρίτα και η Γρηγοριάνα.

Η Βίκυ Καγιά είπε στη Μάρα ότι έχει ακόμα μία ευκαιρία και στη συνέχεια ανακοίνωσε πως το κορίτσι που παραμένει στον διαγωνισμό μόδας είναι η Μαρίτα, το plus size μοντέλο.

Το «ταξίδι» της Γρηγοριάνας στο GNTM 5 έφτασε στο τέλος του και έφερε μαζί… πολύ δάκρυ στο πλατό του show μόδας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου