Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σάκης Κατσούλης: Η επιθυμία για Survivor All Star, τα προσύμφωνα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε πλέον μέχρι τη στιγμή που θα δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες να προβάλλεται το Survivor All Star.

Το πρότζεκτ που ακούμε εδώ και πάρα πολύ καιρό να συζητιέται, πρόκειται να υλοποιηθεί τη φετινή τηλεοπτική σεζόν χωρίς ωστόσο να έχουν ανακοινωθεί ακόμα επισήμως τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν σε αυτό.

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ένας από τους παίκτες που είχε προκαλέσει αίσθηση με τη συμμετοχή του κερδίζοντας μάλιστα και τον τίτλο του νικητή στον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης ωστόσο, όπως παραδέχεται ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν έχει υπογράψει κανέναν προσύμφωνο σε αντίθεση με άλλα πρόσωπα.

«Νομίζω έχουμε ακόμα καιρό μπροστά μας για το All Star Survivor. Έχουν υπογραφεί πολλά προσύμφωνα. Δεν είμαι ένας από αυτούς αλλά έχω πει από την αρχή ότι θα ήθελα να συμμετέχω. Δεν έχει έρθει κάποιο μήνυμα, ούτε σε εμένα, ούτε στη Μαριαλένα. Έμαθα από γνωστούς γνωστών, όχι από τους ίδιους τους παίκτες, πως λάβανε μήνυμα για εξοπλισμό.

Θέλω να πω ότι ήμασταν δέκα επιλαχόντες και έχουν μπει οι τέσσερις. Και οι δέκα ακολουθήσαμε την ίδια διαδικασία. Δε ξέρω τι έχει συζητήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Εκείνος βγαίνει και λέει ότι δεν έχει συζητήσει, η παραγωγή βγαίνει και λέει άλλα. Νομίζω κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό. Πρέπει να βγει η παραγωγή και να πάρει μια θέση ξεκάθαρα σχετικά με το αν του έχει γίνει πρόταση ή όχι. Αν του έχουν προτείνει να μπει ως coach ή παίκτης… Να πει τι γίνεται με το ποσό..

Είναι άδικο για εμάς ή ακόμα και για τον ίδιο τον Γιώργο Αγγελόπουλο να ακούγονται πράγματα που ενδεχομένως δεν ισχύουν. Αν το πλαφόν, είναι πλαφόν, πρέπει να ισχύει για όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη.

 

Πηγή: OnTime24.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου