Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Βίκυ Βολιώτη: Γιατί φίλησε έναν ταξιτζή; (Βίντεο)

Η Βίκυ Βολιώτη περιγράφει το αστείο περιστατικό που της έτυχε με έναν ταξιτζή

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Βίκυ Βολιώτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα αστείο περιστατικό που της έχει τύχει με έναν οδηγό ταξί.

«Ήταν αργά το βράδυ. Ήμουν μετά από δουλειά, μετά από πρόβα δε θυμάμαι. Μπαίνω στο ταξί, τότε έμενα με τη μητέρα μου στο Μαρούσι. Τότε καθόμασταν και μπροστά στο ταξί, συνοδηγοί. Έκανε κρύο, χειμώνας, μέσα στο ταξί ήταν χουχουλιάρικα, ζεστά. Ευτυχώς δεν μου μίλαγε καθόλου ο ταξιτζής. Μπήκα στο κέντρο και μέχρι το Μαρούσι ήμασταν σιωπηλοί» ξεκίνησε να περιγράφει η Βίκυ Βολιώτη.

«Του λέω: εδώ στα φανάρια θα κάνουμε αριστερά, στο δεύτερο στενό δεξιά και τα λοιπά. Εδώ όπου μπορείτε με αφήνετε. Τι σας οφείλω; Ευχαριστώ, καληνύχτα. Και τον φιλάω» ανέφερε η ηθοποιός και οι παρουσιαστές ξέσπασαν σε γέλια.

https://youtu.be/jTpuCxsi_E8

«Και μένει φυσικά κάγκελο, γιατί δεν είχαμε ανταλλάξει και καμιά κουβέντα. Ήταν πραγματικά του τρελού. Με κοιτάει, τον κοιτάω και έφυγα. Τέτοια ντροπή» είπε χαριτολογώντας η Βίκυ Βολιώτη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου