Γιώργος Λιανός: «Το Survivor All Star θα είναι το κλείσιμο ενός κύκλου» (Βίντεο)

Λιανός

«Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με τον Ντάνο. Το θέμα του έχει απομακρυνθεί λίγο», λέει ο Γιώργος Λιανός.

Στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού μίλησε ο Γιώργος Λιανός. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής μίλησε για το Survivor All Star, τονίζοντας πως θα είναι το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου.

«Κάνουμε εργομετρικά τεστ για να δούμε ότι είμαστε αρχικά όλοι καλά, αλλά και την κατάσταση των παικτών. Οι παίκτες είναι παραπάνω από τον αριθμό που θέλαμε. Δεν έχει κοπεί κανένας παίκτης γιατί είναι όλοι σε καλή φυσική κατάσταση. Για να ξεκινήσει το παιχνίδι χρειάζονται 24 παίκτες και για να ολοκληρωθεί παραπάνω. Είμαστε κοντά στο να κλείσουμε τα εισιτήριά μας για να αναχωρήσουμε. Εύχομαι να κάνουμε γιορτές εδώ», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός είπε επίσης: «Εύχομαι ο Τριαντάφυλλος να είναι μέσα γιατί έχει γράψει αρκετά στο Survivor. Πιστεύω ότι το All Star θα είναι το κλείσιμο ενός κύκλου. Πιστεύω θα έχουμε αρκετές ανατροπές και θα δούμε παίκτες που δεν τους έχουμε στο μυαλό μας. Δεν θέλω να είμαι κοντά στους παίκτες και αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω και παρέα. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με τον Ντάνο. Το θέμα του έχει απομακρυνθεί λίγο. Το καινούργιο κράμα που θα δημιουργηθεί με τους χαρακτήρες θα είναι εκρηκτικό».

Κλείνοντας, ο Γιώργος είπε: «Το The Voice δεν θα προλάβω να το ολοκληρώσω, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν πολύ καλά χέρια να το συνεχίσουν».