Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γιώργος Μαυρίδης: Με εξίταρε όταν η Κρίστυ μου είπε ότι έχει παιδί

Συνέντευξη έδωσαν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστυ Καθάργια και αναφέρθηκαν στην γνωριμία τους, την πρόταση γάμου, αλλά και τα τηλεοπτικά τους σχέδια.

Το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αρχικά, ο Γιώργος Μαυρίδης εξήγησε τι ήταν αυτό που τον κέρδισε στην αγαπημένη του.

«Αυτό που με εξίταρε και είπα ότι “ναι, οκ είμαστε εδώ”, είναι όταν μου είπε ότι έχει ένα μικρό παιδί 4 ετών. Θεωρώ ότι μια γυναίκα που μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της έχει μεγαλύτερα κότσια από έναν άνδρα που είναι εργένης», παραδέχεται.

Όπως είπε η Κρίστυ στη συνέχεια: «Γνωριστήκαμε στη Χαλκιδική και όταν δώσαμε τα χέρια για να συστηθούμε σαν να το είδα να συμβαίνει». Περιέγραψε μάλιστα, την πρόταση γάμου που δέχτηκε: «Μου έκανε πρόταση γάμου στην παραλία. Μου έφερε το δαχτυλίδι με τη Μόλυ και την Τσίχλα. Είχε η Μόλυ στο στόμα της μία μπάλα του τένις, που την είχε τρυπήσει και είχε βάλει μέσα ένα σφουγγαράκι από μία GoPro».

 

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για έναν δεύτερο κύκλο της εκπομπής «Into the Skin», ενώ εξήγησε επίσης, πως πριν μπουν στο Asia Express, είχαν δεχτεί πρόταση για να κάνουν κάτι κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, είχαν προτείνει στην Κρίστυ να κάνει μια εκπομπή ψυχολογίας στο OPEN, σε παραγωγή του Γιώργου Μαυρίδη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00