Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ελεονώρα Μελέτη: Οι κακοποιητικοί άνθρωποι είναι δειλοί, σιγά μη φοβηθώ τον κάθε νταή

Όσα δήλωσε η παρουσιάστρια για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στον επαγγελματικό της χώρο

Με αφορμή τις αποκαλύψεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε με τη σειρά της για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στον επαγγελματικό χώρο.

Η παρουσιάστρια δεν άντεξε παρακολουθώντας το απόσπασμα με τον θεατρικό παραγωγό να κλαίει, ενώ διηγείται την ιστορία του και ξέσπασε, αναφερόμενη σε όσα έζησε η ίδια μέχρι σήμερα στην καριέρα της.

«Εγώ το έχω δηλώσει και δημόσια. Το μόνο που δεν έχω πει ποτέ είναι το όνομά του, αλλά έχω πει ότι έχω περάσει από συνεργασία που φοβόμουν. Πριν από κάποια χρόνια, μπορεί να μην αντιδρούσα, αλλά έχω μάθει πλέον να αντιδράω σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι δειλοί, να το ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά.

 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως τέτοιες συμπεριφορές έχουν μόνο οι δειλοί. «Οι κακοποιητικές συμπεριφορές είναι χαρακτηριστικό δειλών ανθρώπων. Είναι πάρα πολύ δειλοί οι κακοποιητικοί άνθρωποι. Πρέπει απλά να βρεις τη δύναμη και να πεις σε αυτόν τον δειλό να κάνει άκρη. Εγώ σαφώς και το έκανα», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε πως δεν πρόκειται να φοβηθεί ποτέ της κάποιον άνθρωπο με τέτοια συμπεριφορά, αφού μετά από 25 χρόνια στον χώρο, τους «μυρίζεται» από χιλιόμετρα.

«Σιγά μη φοβηθώ τον οποιονδήποτε νταή. Σιγά μη φοβηθώ τον οποιονδήποτε που πουλάει μούρη, ξερολίαση και αέρα. Όχι, είμαι 25 χρόνια σε αυτό το χώρο, από μακριά τους μυρίζομαι πλέον. Από μακριά και δεν τους θέλω κοντά μου, τους διώχνω», είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00