Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κουέντιν Ταραντίνο: Τα «βάζει» με τη… Marvel – «Δεν υπάρχει χώρος για άλλες ταινίες» (Βίντεο)

ταραντίνο

«Ο Captain America και ο Θωρ είναι οι πραγματικοί σταρ, όχι οι ηθοποιοί που τους υποδύονται»

Ο Κουέντιν Ταραντίνο θεωρεί πως δεν υπάρχουν πια κινηματογραφικοί αστέρες, λόγω της… Marvel.

Οι ταινίες με τους υπερήρωες δεν φαίνεται να αρέσουν ιδιαίτερα στον διάσημο σκηνοθέτη, ο οποίος θεωρεί πως το Χόλιγουντ υφίσταται πλέον μια «Marveloποίηση».

«Όλοι αυτοί οι ηθοποιοί έγιναν διάσημοι, επειδή έπαιξαν αυτούς τους χαρακτήρες. Αλλά δεν είναι αστέρες του κινηματογράφου. O Captain America είναι ο σταρ ή ο Thor. Όχι οι ηθοποιοί που τους υποδύονται», είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο podcast «2 Bears, 1 Cave».

 

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως τον ενοχλεί που οι ηθοποιοί γίνονται σταρ απλά και μόνο επειδή συμμετέχουν σε αυτό το francise.

«Ο Captain America ναι, είναι σταρ. Ο Κρις Έβανς όχι. Δεν τους υποτιμώ, αλλά είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της Marvelοποίησης των ταινιών του Χόλιγουντ», δήλωσε.

Ο Ταραντίνο διευκρίνισε ακόμα πως δεν «μισεί» τις ταινίες της Marvel, αλλά τις αντιπαθεί γιατί πλέον το Χόλιγουντ ενδιαφέρεται μόνο για τέτοια πρότζεκτ.

Όπως είπε, κάποτε ήταν κι εκείνος φαν του franchise, όμως με τα χρόνια, βρήκε ενδιαφέρον σε άλλες ταινίες.

«Δεν υπάρχει πραγματικά πολύς χώρος για τίποτα άλλο. Αυτό είναι το πρόβλημά μου», ξεκαθάρισε, ενώ τόνισε επίσης πως δεν πρόκειται να αναλάβει ποτέ μια τέτοια ταινία. «Πρέπει να είσαι μισθωτός για να το κάνεις αυτό κι εγώ δεν είμαι. Δεν ψάχνω δουλειά», ανέφερε κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου