Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νάνσυ Παραδεισανού: «Στα διαλείμματα ήμουν στα τηλέφωνα, στήριζα έναν πολύ δικό μου άνθρωπο»

παραδεισανού

“Μπορεί στη δουλειά να πηγαίνουν όλα τέλεια και να έχεις πολύ σοβαρά προσωπικά θέματα που δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς” δηλώνει η Νάνσυ Παραδεισανού

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού. Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε για την τηλεοπτική συνύπαρξη Ελένης Μενεγάκη και Ρούλας Κορομηλά και με αφορμή αυτό εξομολογήθηκε μία δική της δύσκολη στιγμή.

«Πολύ ειλικρινής η Ελένη με ωραία διάθεση να πει αλήθειες. Το είδα όλο και μου άρεσε, γιατί και η Ρούλα Κορομηλά ήταν στην ίδια ακριβώς διάθεση. Είναι δύο γυναίκες οι οποίες έχουν κάνει την πιο μεγάλη πορεία απ’ όλο τον κόσμο που δουλεύει στην τηλεόραση» σχολίασε η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Εύκολα δεν είναι σε κανέναν άνθρωπο, ό,τι δουλειά κι αν κάνει. Θεωρώ ότι όλοι τρώνε τα χαστούκια κάποια στιγμή. Μπορεί στη δουλειά να πηγαίνουν όλα τέλεια και να έχεις πολύ σοβαρά προσωπικά θέματα που δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς και να βγαίνεις στη δουλειά σου και να είσαι μες στην καλή χαρά» αναφέρει η δημοσιογράφος.

«Εμένα μου έχει συμβεί να περνάω μεγάλο οικογενειακό ζόρι και να μην έχει ιδέα κανένας. Κι εγώ να ξέρω ότι στα διαλείμματα ήμουν στα τηλέφωνα και στήριζα έναν πάρα πολύ δικό μου άνθρωπο. Το μυστικό είναι η διαχείριση» εξομολογείται η Νάνσυ Παραδεισανού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου