Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ίνα Ταράντου: «Πικράθηκα που κόπηκε η εκπομπή»

“Προφανώς κάποιοι γνωρίζουν καλύτερα ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το συγκεκριμένο διάστημα”, λέει η Ίνα Ταράντου.

Η εκπομπή «Εμείς» που παρουσιάζει η Ίνα Ταράντου στο Open κόβεται την ερχόμενη Παρασκευή, λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Από το «Πρωινό μας» ο Αρτ συνάντησε την παρουσιάστρια και απέσπασε τις πρώτες δηλώσεις της μετά την απόφαση του καναλιού να διακόψει την προβολή της εκπομπής.

«Δεν είναι ευχάριστο να κόβονται εκπομπές, αλλά το προσπαθήσαμε αρκετά πιστεύω και από το κανάλι και από την ομάδα. Πιστέψαμε σε αυτό το διαφορετικό είδος εκπομπής. Προφανώς η ζώνη αυτή είναι πολύ ανταγωνιστική και δεν έχει χώρο για άλλα πράγματα διαφορετικά. Συμβαίνουν αυτά, ναι πικράθηκα…

Προφανώς κάποιοι γνωρίζουν καλύτερα ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το συγκεκριμένο διάστημα. Με εκτιμούν και παραμένω στο κανάλι. Υπάρχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο. Δυστυχώς κάποιοι εργαζόμενοι της εκπομπής δεν θα συνεχίσουν στο κανάλι. Όλοι περιμέναμε περισσότερα νούμερα», ανέφερε η Ίνα Ταράντου.

Η ανακοίνωση του Open για το «Εμείς» λέει τα εξής:

«Το OPEN ανακοινώνει την ολοκλήρωση του κύκλου προβολής της ζωντανής καθημερινής εκπομπής «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου, την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εξαίρετη δημοσιογράφο και την αξιόλογη ομάδα της για την άοκνη προσπάθεια, διάθεση και εργασία στο να χτιστεί ένα πρόγραμμα με χαρακτήρα ξεχωριστό, που όμως δεν έτυχε της προσδοκώμενης αποδοχής».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00