Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Λέω: πώς είναι δυνατόν να ρωτάει αυτό το πράγμα; Δε μπορώ να απαντήσω, κωλώνω»

“Έναν άντρα δεν θα τον ρωτήσεις ποτέ: καλά ρε παιδί μου, πώς τα καταφέρνεις; Έχει στο μυαλό του ο άλλος ότι θα τα καταφέρει η μαμά” δηλώνει ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά υποδέχθηκαν στο πλατώ της εκπομπής τους τη Φαίη Ξυλά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το θέατρο, το παιδί της, τα ταξίδια που έχει κάνει σε όλο τον κόσμο αλλά και το πώς αντιδρά στην αγένεια και τις άκομψες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να απολογηθώ. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες αγενείς ερωτήσεις αλλά φροντίζω να απαντάω ανάλογα, με ευγένεια πάντα» ανέφερε η Φαίη Ξυλά.

Τότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος πήρε τον λόγο. «Η αγένεια είναι κάτι που με εκπλήσσει κάθε φορά. Λέω πώς είναι δυνατόν αν ρωτάει αυτό το πράγμα; Κι εκείνη τη στιγμή δε μπορώ να αντιδράσω, κωλώνω» παραδέχεται ο παρουσιαστής και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έναν άντρα δεν θα τον ρωτήσεις ποτέ: καλά ρε παιδί μου, πώς τα καταφέρνεις; Έχει στο μυαλό του ο άλλος ότι θα τα καταφέρει η μαμά».

«Είναι σαν τις ερωτήσεις που κάνουν όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται: πότε θα κάνεις ένα παιδί; Που τη θεωρώ πολύ αγενή ερώτηση. Ή όταν κάνεις ένα, πότε θα κάνεις δεύτερο; Λες και θα το μεγαλώσει εκείνος. Υπάρχουν πολλά τέτοια κλισέ» επεσήμανε αργότερα η Φαίη Ξυλά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00