Δανάη Μπάρκα: Ξεχωριστή η σημερινή ημέρα για την παρουσιάστρια – Έχει τα γενέθλιά της – Η έκπληξη των συνεργατών της και η συγκίνηση on air (Βίντεο)

Μπάρκα

Δείτε βίντεο
Η παρουσιάστρια του MEGA Δανάη Μπάρκασήμερα είναι σε «γιορτινή» διάθεση, καθώς έχει τα γενέθλιά της.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι συνεργάτες της, μάλιστα, της έκαναν την πιο όμορφη έκπληξη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής πρόβαλαν ένα αφιερωματικό βίντεο με όμορφες στιγμές της, τόσο από την εκπομπή όσο και από την προσωπική της ζωή. Φίλοι και συγγενείς εκμυστηρεύτηκαν ο καθένας τη δική του ιστορία για τη Δανάη Μπάρκα και έκαναν αποκαλύψεις.

Μάλιστα, όταν μίλησε η πολυαγαπημένη της γιαγιά, Τούλα, μαζί με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, η παρουσιάστρια συγκινήθηκε.

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, νιώθω πολύ ωραία και πολύ χαρούμενη. Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου, εκτός από το 3 που μπήκε μπροστά. Είμαι χαρούμενη που μεγαλώνω και μου εύχομαι να μην αλλάξουν ποτέ οι φίλοι μου, οι συνεργάτες μου και οι αξίες που έχω πάρει από την οικογένειά μου», είπε χαρακτηριστικά, σχεδόν με δάκρυα στα μάτια.