Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νικολέτα Βλαβιανού: Άνθρωποι που δεν είναι ηθοποιοί θα πρέπει να πάνε να δοκιμαστούν πρώτα στις σχολές

Η ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στην ΕΡΤ και τη δουλειά που δεν πήρε, στον χώρο της υποκριτικής και τέλος στη Wikipedia που γράφει λάθος την ηλικία της

Η Νικολέτα Βλαβιανού έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος, αλλά και στην ηλικία της που είναι λάθος γραμμένη στο Wikipedia.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε αρχικά στην ΕΡΤ και το γεγονός ότι την απέρριψαν.

«Ήταν να είμαι και σε μια δουλειά και μου είπαν “δεν σε θέλουν στην ΕΡΤ”. Δεν το πιστεύω όμως, γιατί δούλευα στην ΕΡΤ. Πιστεύω ότι τέτοιες ατάκες τις χρησιμοποιούν σαν δικαιολογίες, δεν περνάνε πλέον», είπε και συμπλήρωσε: «Είναι ντροπή να τα κάνουν αυτά τα πράγματα. Έχει γίνει ολόκληρο κίνημα και κάποιοι συνεχίζουν τα ίδια».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, θα ήθελε οι άνθρωποι που δεν είναι ηθοποιοί να δοκιμαστούν πάνω στην υποκριτική. «Άνθρωποι που δεν είναι ηθοποιοί θα πρέπει να πάνε να δοκιμαστούν πρώτα στις σχολές. Δεν κατάλαβα. Εγώ, δηλαδή, θέλω να γίνω χειρουργός και θα πω φέρτε μου να χειρουργήσω; Επί του σώματος θα μάθω ή στη σχολή πρώτα; Γιατί πρέπει να το υποστούμε; Αν και να πούμε ότι το μέσον δουλεύει πάρα πολύ στην εποχή μας. Χτυπάνε τηλέφωνα, κυρίως από πολιτικά μέσα», τόνισε η ηθοποιός.

Τέλος, αναφέρθηκε στη Wikipedia, όπου η ηλικία της γράφεται λάθος. «Πάω να συζητήσω για μια δουλειά και συναντώ έναν κύριο ο οποίος ήταν περίπου 10 χρόνια μεγαλύτερός μου, φαινόταν. Κάποια στιγμή μου λέει για ένα γεγονός που το είχε ζήσει η μάνα μου και τον ρωτάω κάποια στιγμή γιατί μου μιλάει σαν να είμαι μεγαλύτερη. Και μου απαντάει “μα στο wikipedia λέει άλλα”. Του είπα και εγώ “άσε το wikipedia, ρε άνθρωπε”. Αλλά επειδή έχω μάθει ότι συνάδελφός μου επενέβη με δικηγόρο, θα το κάνω κι εγώ. Όχι μόνο γι’ αυτό, αλλά επειδή έχει κι ένα ελλιπέστατο βιογραφικό», είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00