Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Καλλιστεία 1997: Τι έγινε μπροστά και πίσω από τις κάμερες όταν εξαγριωμένη διαγωνιζόμενη έβγαλε & πέταξε τα παπούτσια της (Βίντεο)

Το «Πάμε Δανάη» με τη βοήθεια του σκηνοθέτη Μεγακλή Βιντιάδη, θυμάται ευτράπελα που συνέβησαν στα καλλιστεία του 1997.

Ο Μεγακλής Βιντιάδης θυμήθηκε στιγμές από τα καλλιστεία του 1997, των οποίων είχε αναλάβει την σκηνοθεσία.

«Αυτό που θυμάμαι εκείνη την εποχή είναι μια κοπέλα που τα «είχε πάρει στο κεφάλι», έβγαλε τα παπούτσια της και τα πέταξε. Πίστευε ότι θα ήταν η νικήτρια», είπε αρχικά ο γνωστός σκηνοθέτης.

«Η Ελένη Μενεγάκη είδε το γεγονός, αλλά πολύ ψύχραιμα «έδωσε» τόπο και συνέχισε την παρουσίαση. Την ώρα που πέταξε το παπούτσι η Βασιλική Μαστοροπούλου, σχεδόν όλες οι κοπέλες, το κοινό και η κριτική επιτροπή τα ”έχασαν”. Θεωρώ την αντίδρασή της άστοχη», πρόσθεσε.

«Όταν η τηλεόραση μεταδίδει τέτοιες μεγάλες εκδηλώσεις, πρέπει να τα δείχνει όλα. Το ότι το έδειξα, έδειξε και τον χαρακτήρα της κοπέλας. Αυτά που έλεγαν τότε, ότι ο διαγωνισμός ήταν στημένος, δεν είναι αλήθεια. Τα αποτελέσματα σε κάθε εμφάνισης, έβγαιναν ζωντανά στην οθόνη», ξεκαθάρισε σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούσαν περί στησίματος του show.

Για την εξαγριωμένη διαγωνιζόμενη, ο Μεγακλής Βιντιάδης ανέφερε πως, «έβγαινε σε διάφορες εκπομπές και έλεγε ότι θα κάνει μηνύσεις. Κάποια στιγμή βγήκα στον αέρα και της είπα: «γιατί δεν κάνεις μήνυση;». Δεν έκανε μήνυση, αλλά κατηγορούσε ανθρώπους. Φώναζε ότι ήταν αδικημένη και ότι ήταν στημένος ο διαγωνισμός».

«Υπήρχαν και άλλες κοπέλες σε άλλους διαγωνισμούς που έλεγαν τα ιδιά πράγματα, απλά δεν πέταξαν παπούτσια», είπε κλείνοντας ο σκηνοθέτης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου