Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Επιβεβαιώθηκε ο έρωτας του μοντέλου με τον Πιτ Ντέιβιντσον (Βίντεο)

Όσο και αν προσπάθησαν να κρατήσουν το ειδύλλιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει γυρίσει και επίσημα πλέον σελίδα στην προσωπική της ζωή, μετά το διαζύγιο με τον Σεμπάστιαν ΜακΚλαρντ. Όπως αποκάλυψαν τα ξένα δημοσιεύματα πριν από λίγες μόλις ημέρες, το μοντέλο βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Πιτ Ντέιβιντσον και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ήρθαν πια για να επιβεβαιώσουν την είδηση.

Και οι δύο βγήκαν πρόσφατα από δύο πολυσυζητημένες σχέσεις, ωστόσο όσο και αν προσπάθησαν να κρατήσουν το ειδύλλιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο φακός απαθανάτισε το νέο ζεύγος σε τρυφερές στιγμές.

Ο 29χρονος κωμικός και το 31χρονο μοντέλο συνελήφθησαν από τον φακό, στο διαμέρισμα της Έμιλι Ραταϊκόφσκι στη Νέα Υόρκη και μάλιστα βίντεο κατέγραψε το νέο ζευγάρι να ανταλλάσσει μία αγκαλιά.


Ο Ντέιβιντσον δείχνει πια να έχει ξεπεράσει ολοκληρωτικά τον χωρισμό του από την Κιμ Καρντάσιαν και να έχει βρει την αγάπη στο πρόσωπο της Έμιλι Ραταϊκόφσκι.

Άλλωστε ο γνωστός από το «Saturday Night Live» ηθοποιός, πάντοτε απασχολούσε τα φώτα της δημοσιότητας με τις σχέσεις του, αφού μεταξύ άλλων έχει βρεθεί μαζί με την Αριάνα Γκράντε, την Κέιτ Μπέκινσειλ, την Κάια Γκέρμπερ, τη Μάργκαρετ Κουάλεϊ και τη Φοίβη Ντάινεβορ.

 

Τα πρώτα δημοσιεύματα για τη σχέση τους

«Ο Πιτ και η Έμιλι βγαίνουν εδώ και μερικούς μήνες. Είναι στα πρώτα στάδια η σχέση τους, αλλά αρέσει πολύ ο ένας στον άλλο» ανέφερε πηγή από το περιβάλλον τους στην «US Weekly».

Όπως αποκάλυψε η ίδια πηγή, το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων και η έλξη μεταξύ τους φάνηκε από την πρώτη στιγμή.

«Ο Πιτ κάνει την Έμιλι να γελάει πολύ και του αρέσει το πόσο έξυπνη είναι» ανέφερε η ίδια πηγή.

Πριν λίγο καιρό, σε συνέντευξή της η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δήλωσε πως δεν ψάχνει κάτι σοβαρό και απολαμβάνει τη ζωή της ως single. Τόνισε επίσης, πως θέλει να αφιερωθεί αποκλειστικά και μόνο στον γιο της. Δεν είναι λοιπόν, ξεκάθαρο αν πρόκειται για κάτι σοβαρό με τον Πιτ ή αν είναι απλά ένα εφήμερο φλερτ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου