Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γιώργος Παπαδόπουλος: Ήξερα ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος – Έχω χάρισμα

Ο τραγουδιστής μίλησε με μεγάλη χαρά για την εγκυμοσύνη της συναδέλφου του, ενώ αποκάλυψε το μήνυμα που της έστειλε πριν καν εκείνη κάνει γνωστή την ευχάριστη είδηση

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Ελένης Φουρέιρα έχει «ενθουσιάσει» τόσο το κοινό της, όσο και τους ανθρώπους από το στενό της περιβάλλον.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», με αφορμή τις νυχτερινές εμφανίσεις που ξεκινάει σε λίγο καιρό με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και δήλωσε πως ο ίδιος γνώριζε ήδη για την εγκυμοσύνη της συναδέλφου του.

Η Ελένη το ήθελε πάρα πολύ

«Χαίρομαι πάρα πολύ για την Ελένη. Συγκινούμαι κιόλας, γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Την πήρα τηλέφωνο, της έδωσα τις ευχές μου και της είπα πως θα εξυπηρετήσω, όπως μπορώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Είχα καταλάβει ότι είναι έγκυος

Όπως είπε στη συνέχεια, ο ίδιος είχε καταλάβει από πολύ νωρίς ότι είναι έγκυος, καθώς έχει χάρισμα. «Το ήξερα, γιατί έχω ένα χάρισμα. Και στις δύο εγκυμοσύνες της Γαλάτειας, το κατάλαβα από το πρόσωπό της, έτσι και στην Ελένη, είναι οι ορμόνες», είπε αρχικά για την αγαπημένη του.

Της έδωσα τις ευχές μου

«Της είχα στείλει ένα μήνυμα, όταν ήταν τριών μηνών και της είπα “μωρό μου, να ξεκουράζεσαι”. Μου απάντησε με προσευχούλα και καρδούλα. Της έδωσα τις ευχές μου», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πρόσφατη μίνι περιοδεία του στην Αμερική, όπου τον συνόδευσε η σύζυγός του και ο μεγάλος του γιος.

«Πόνεσε πάρα πολύ που αφήσαμε πίσω τον μικρό. Η Γαλάτεια ήταν ακόμα χειρότερα από εμένα. Στην Αμερική κάποια βράδια έκλαιγε», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου