Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μαρία Κορινθίου: «Πιο πολύ αγχώνονται άλλοι αν βγαίνουν ένα λεπτό παραπάνω ή δύο»

“Δεν υιοθετώ τον όρο παρουσιάστρια” ξεκαθαρίζει η Μαρία Κορινθίου

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Ant1, τον χρόνο που βγαίνει στον «αέρα» και εάν υιοθετεί πλέον τον τίτλο της παρουσιάστριας.

«Ο λόγος που δεν υιοθετώ τον όρο παρουσιάστρια είναι πρώτον γιατί ακόμα για μένα είναι νωρίς, δεύτερον ο τίτλος μου είναι ηθοποιός. Η αλήθεια είναι ότι την παρουσίαση την έχω σπουδάσει στη Βοστώνη, παρουσίαση με δημοσιογραφία μαζί» απαντά η Μαρία Κορινθίου και προσθέτει: «Από τότε όμως δεν με γέμιζε 100%, γι’ αυτό μπήκα και σε μια σχολή υποκριτικής και έτσι ερωτεύτηκα».

Η ηθοποιός σχολίασε και τη νέα φωτογραφία της εκπομπής και το γεγονός ότι σε αυτήν η ίδια προστέθηκε στο τέλος. «Ούτε που την είδα τη φωτογραφία. Δεν τα κοιτάω εγώ αυτά. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ άφησε και το υπονοούμενό της σημειώνοντας: «Νομίζω ότι πιο πολύ αγχώνονται κάποιοι αν βγαίνουν ένα λεπτό παραπάνω ή δύο λεπτά παραπάνω. Πίστεψέ με, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει όση ώρα είσαι εκεί που είσαι, πόσο αισθητή γίνεται η παρουσία σου. Αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει πολλοί να το καταλάβουν».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου