Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μαριλένα Ράδου: Έπαθα αλωπεκίαση κι έρπητα ζωστήρα από το στρες

Η ηθοποιός των «Παγιδευμένων» μίλησε για τα αυτοάνοσα που την ταλαιπωρούν, αλλά και την κατάψυξη ωαρίων στην οποία και προχώρησε

Συνέντευξη έδωσε η Μαριλένα Ράδου και αναφέρθηκε στο έντονο άγχος, τα προβλήματα που της δημιούργησε, αλλά και την επιθυμία της να κάνει οικογένεια.

Η ηθοποιός της σειράς «Παγιδευμένοι» βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2night Show» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα αυτοάνοσα νοσήματα, από τα οποία ταλαιπωρείται.

Έπαθα αλωπεκίαση κι έρπητα ζωστήρα

«Έπαθα αλωπεκίαση κι έρπητα ζωστήρα. Είναι αυτοάνοσα. Όταν έπαθα την αλωπεκίαση, ήμουν σε έντονη περίοδο στενοχώριας και στρες. Τον έρπητα ζωστήρα τον έπαθα, αφού ηρέμησα. Η τάση κι η στάση μου είναι πολύ θετική κι ανάλαφρη απέναντι σε αυτά», δήλωσε αρχικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν είναι αγχώδης άνθρωπος, αλλά δεν μπορεί να ελέγξει εύκολα τα συναισθήματά της.

Είναι κάτι που δεν το ελέγχεις

«Μερικές φορές είναι κάτι που δεν το ελέγχεις. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος που θα με γνωρίσει, θα πει ότι είμαι αγχώδης. Ήμουν τυχερή, γιατί η αλωπεκίαση ξεκίνησε από το μπροστινό κομμάτι. Ξύπνησα ένα πρωί κι έλειπε μια τούφα. Είναι αυτό που ξυπνάς και κοιτάς στον καθρέφτη. Έχω περάσει πολλά, για αυτό είμαι χαρούμενη και χαμογελαστή κι έχω όρεξη για ζωή, γιατί έχω βιώσει κι απώλειες και ξέρω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πρέπει να ζούμε και να ευχαριστιόμαστε με αυτά που έχουμε κι αν μπορούμε και καλύτερα. Αν δεν μπορούμε, δεν πειράζει», ανέφερε παρακάτω.

 

Η επιθυμία της να κάνει οικογένεια

Στη συνέχεια, μίλησε για την επιθυμία της να κάνει οικογένεια. Όπως είπε, αυτός ήταν και ο λόγος να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων.

 

Προσχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων

«Ήθελα να κάνω πολλά παιδιά από μικρή. Αυτά τα πράγματα είναι να τα βάλεις στόχο, είναι και τυχερά βέβαια. Εγώ ενεργοποίησα το plan b. Έκανα κατάψυξη ωαρίων τον Μάιο, που μας πέρασε, για να έχω ένα back up, αν χρειαστεί. Αν χρειαστεί και δεν έρθει μόνο του, φυσικά. Έλεγα ότι θέλω να κάνω τρία παιδιά, αλλά έτσι όπως είναι η ζωή… Είναι και δική μου ευθύνη, όχι μόνο της μοίρας. Θα μπορούσα να κάνω μόνη μου οικογένεια», εξήγησε.

Θέλω να μπορώ να έχω την επιλογή

«Δεν το έκανα σώνει και ντε για να το χρησιμοποιήσω, απλά θέλω να μπορώ να έχω την επιλογή. Το κόστος είναι περίπου 2.000 – 2.500 ευρώ κι είναι για δέκα χρόνια. Στα 2.500 είναι και το πρώτο έτος της τράπεζας ωαρίων στο εκάστοτε μαιευτήριο που φυλάσσονται. Μετά, πληρώνεις μια ετήσια συνδρομή γύρω στα 150 ευρώ. Η διαδικασία διαρκεί 2 εβδομάδες. Παίρνεις από το φαρμακείο κάποιες ενέσεις, που σου δίνει ο γιατρός και τις κάνεις μόνη σου. Είναι πολύ απλές, σαν στυλό και σε συγκεκριμένες ώρες. Μετά αυξάνεται η δόση και δεν είναι καθόλου επίπονο. Η διαδικασία διαρκεί 20 λεπτά. Δεν κατάλαβα καμία παρενέργεια. Εγώ δεν μπορούσα να βάλω στην άκρη 50 ευρώ. Είναι η πρώτη φορά που το έβαλα στόχο να πραγματοποιηθεί κάτι, που θα εξασφαλίσει μελλοντικά την επιλογή αυτή», συμπλήρωσε αναφορικά με τη διαδικασία που ακολούθησε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου