Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Tζέι Λένο: Στο νοσοκομείο εκτάκτως με εγκαύματα στο πρόσωπο o πασίγνωστος παρουσιαστής

Πήρε φωτιά το γκαράζ του σπιτιού του

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ένας πολύ γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος νοσηλεύεται χθες, Κυριακή, με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο.

Ο λόγος για τον Τζέι Λένο, όπου σύμφωνα με το TMZ, όλα ξεκίνησαν όταν μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητά του μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του.

Ο ίδιος υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπό του για αυτό και κρίθηκε αναγκαίο να εισαχθεί σε κλινική εγκαυμάτων. Λίγο αργότερα, μίλησε στο Variety και αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας του.

Ποια είναι η κατάσταση υγείας του παρουσιαστή Τζέι Λένο

«Είμαι καλά, θα χρειαστώ μόνο 1 ή 2 εβδομάδες να σταθώ πάλι στα πόδια μου» δήλωσε ο Τζέι Λένο, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει σε οικονομικό συνέδριο του Λας Βέγκας, ωστόσο δεν έγινε ποτέ λόγω του ατυχήματός του.

 

Επιπλέον, βάσει δημοσιεύματος του Rolling Stone, σε e-mail που στάλθηκε στους συμμετέχοντες, το Financial Brand ανέφερε ότι ο Λένο έπρεπε να αποσυρθεί λόγω ενός «σοβαρού ιατρικού επείγοντος περιστατικού» χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

«Η οικογένειά του δεν ήταν σε θέση να μας δώσει πολλές λεπτομέρειες, αλλά υπήρξε ένα πολύ σοβαρό ιατρικό επείγον περιστατικό που εμποδίζει τον Τζέι να ταξιδέψει» ανέφερε το e-mail.

«Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι είναι ζωντανός, οπότε οι προσευχές μας είναι γι’ αυτόν και την οικογένειά του απόψε» σημειώνεται.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00