Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αλμπέρτο Μποτία: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο ποδοσφαιριστής

Μετά την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα και την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της, ο Αλμπέρτο Μποτία έκανε κι εκείνος μια δημοσίευση στα social media.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής που θα γίνει σύντομα πατέρας, δεν συνηθίζει να εκθέτει την προσωπική του ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως αυτή είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Ο ίδιος δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη σύντροφό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτό, εκείνος κι η αγαπημένη του ποζάρουν στον φακό, μπροστά στη θάλασσα, με τη φουσκωμένη κοιλιά της τραγουδίστριας να μαρτυρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Αλμπέρτο Μποτία έγραψε «+1», αναφερόμενος στο νέο μέλος που θα προστεθεί στην οικογένειά τους.


Το απόγευμα του Σαββάτου, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της με μία τρυφερή ανάρτηση. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα με εκείνη και τον ποδοσφαιριστή, ξαπλωμένους στο κρεβάτι, ενώ το κοντό τοπ που φορά αφήνει εκτεθειμένη τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, όπως και ο σύντροφός της, έγραψε: «+1».


Από τα πρώτα λεπτά της ανάρτησής της δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από τους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz. Φίλοι, καλλιτέχνες, παρουσιάστριες, influencers της ευχήθηκαν τα καλύτερα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Ανάμεσά τους η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά, η Έλενα Παπαρίζου, η Σμαράγδα Καρύδη, η Κόνι Μεταξά, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Δούκισσα Νομικού, η Μαίρη Συνατσάκη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Μαρία Ηλιάκη και άλλοι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου