Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ελένη Φουρέιρα: «Μας εκμυστηρεύτηκε τότε ότι “μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός για ένα παιδί”» (Βίντεο)

Η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος για πρώτη φορά και το ανακοίνωσε με μία ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η εκρηκτική pop star περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Την είδηση για την πρώτη εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα σχολίασε με τους συνεργάτες της η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Δευτέρας 14/11, στέλνοντας τις ευχές της.

«Με το καλό το μωράκι τους. Μια τόσο ωραία φωτογραφία, δεν ξέρεις τι να θαυμάσεις. Την κοιλίτσα; Γενικώς είχε κυκλοφορήσει η φήμη, αλλά ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός, μόνο όταν αποφασίζει ο άμεσα ενδιαφερόμενος να το επιβεβαιώσει, το επιβεβαιώνει.

Πριν από δύο χρόνια είχαμε συναντήσει την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία σε ένα παιδικό πάρτι μίας φίλης μας. Η Ελένη ήταν τόσο γλυκιά και τρομερή με τα παιδάκια όλα. Μιλούσε με όλα τα κοριτσάκια και ήταν πολύ γλυκιά.

Και μας εκμυστηρεύτηκε ότι “μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός”. Δεν αρνούνταν ότι ήθελαν ένα παιδάκι. Με το καλό Ελένη μου, να έρθει το παιδάκι σας», ήταν οι ευχές της Σταματίνας Τσιμιτσιλή για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου