Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Λευτέρης Πανταζής: «Μεγάλο όνομα στον χώρο του τραγουδιού μου χαμήλωνε το μικρόφωνο» (Βίντεο)

Ο Λευτέρης Πανταζής θα εμφανίζεται φέτος στην «Αυτοκίνηση» μαζί με τον Χρήστο Δάντη και τον Κωνσταντίνο Παντελίδη

Ερωτώμενος για τον εάν του έχει γράψει τραγούδια ο Χρήστος Δάντης απαντά: «Δεν μου έχει γράψει τραγούδια, αλλά μου έχει φέρει τραγούδια που είχε γράψει μαζί με τον Γιάννη Καραλή και θα τραγουδούσε ο ίδιος, τα άκουγα εγώ, μου άρεσαν και τα έβαζα στον δίσκο μου».

«Η καριέρα του Χρήστου ξεκίνησε δίπλα μου. Πήγαινα στα ραδιόφωνα και έλεγα: “Σας παρακαλώ παίξτε αυτό το τραγούδι του Χρήστου”» αναφέρει.

Δηλώνει σε σχετική ερώτηση πως εάν ήταν επιχειρηματίας θα έφτιαχνε ένα σχήμα με εκείνον, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Πάολα.

Αναφερόμενος στην Ελένη Μενεγάκη λέει πως την αγαπά και την γνωρίζει από κοριτσάκι. «Μας συνδέει το τραγούδι “Σε νοσταλγώ”» προσθέτει.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης πως στα πρώτα του βήματα μεγάλο όνομα του χώρου του χαμήλωνε το μικρόφωνο.

Ερωτώμενος για τις γυναίκες της ζωής του δηλώνει πως τις αγάπησε όλες, αλλά η σχέση που τον σημάδεψε ήταν αυτή με την Άντζελα Δημητρίου.

Μιλώντας για την κόρη του Κόνι Μεταξά λέει: «Όταν η Κόνι επέστρεψε στην Ελλάδα νόμιζε ότι εδώ είναι παράδεισος και εγώ της είπα ότι θα την πικράνουν, θα κλάψει, θα στενοχωρηθεί».

Αναφέρει πως η ίδια δεν ήθελε να χρησιμοποιεί το όνομα του πατέρα της, ήθελε να χτίσει το δικό της όνομα.

Σχετικά με μία οντισιόν στην οποία κάποιος την προσέβαλλε, ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει πως τον πήρε τηλέφωνο και τον ρώτησε “γιατί το έκανε αυτό;”.

«Όταν με βρήκε μετά αυτός ο άνθρωπος μου ζήτησε χίλιες φορές συγνώμη και του είπα πως εγώ το έχω ήδη ξεχάσει» συμπληρώνει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου