Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Reunion»: Μαρία Φιλίππου – Μαρία Κανελλοπούλου 28 χρόνια μετά το «Εμείς κι εμείς» (Βίντεο)

Η Μαρία και η Τζεμιλέ συναντιούνται 28 χρόνια μετρά το «Εμείς κι εμείς» και θυμούνται όλα όσα γινόντουσαν στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς

«’Ήμασταν όντως “Εμείς κι εμείς” η παρέα από την σχολή του εθνικού θέατρου», αποκάλυψε η Μαρία Φιλίππου  και συνέχισε «ο Μεταλληνός και ο Αμαραντίδης αποφάσισαν να καταγράψουν τον κώδικα που γελούσαμε και να τον κάνουν σήριαλ».

«Μετά το “Μανά είναι μόνο μία” ο Σπύρος Μεταλληνός θεωρούσε απαραίτητο να βρίσκομαι στο “Εμείς κι εμείς” και τότε ήταν η μακροβιότερη κωμωδία της ελληνικής τηλεόρασης, που κράτησε συνολικά τέσσερα χρόνια», ανέφερε η Μαρία Κανελλοπούλου.

Σχετικά με τις φήμες ότι το σίριαλ αντέγραψε «Τα Φιλαράκια» ξεκαθάρισαν:  «Είπαν ότι αντιγράψαμε “Τα Φιλαράκια” και δεν ισχύει. Εμείς ξεκινήσαμε Σεπτέμβριο και τα φιλαράκια τον Οκτώβριο του 1994».

Ενώ για τον ρόλο της «Παρθένας» που ενσάρκωσε η Ελένη Γερασιμίδου ανέφεραν ότι «ήρθε ως guest στο 4ο επεισόδιο και έγινε μόνιμη μετά το 8ο γιατί γελάσαμε τόσο πολύ με το ρολό».

«Το “Εμείς κι εμείς” ήταν το μόνο σήριαλ που είχαμε δυο διαλέκτους, κυπριακά και ποντιακά» σχολίασε η Μαρία Φιλίππου.

«Τετάρτη έκανα γύρισμα και Παρασκευή γέννησα. Επέστρεψα μόλις 40 ημέρων», αποκάλυψε η Μαρία Φιλίππου.

Ενώ αποκάλυψαν ότι το λάθος στο «Εμείς κι εμείς» που δεν πρόσεξε κάνεις με τον μουσακά και το παστίτσιο ήταν ότι σε μία σκηνή ενώ έφτιαχνε παστίτσιο η Μαρία Φιλίππου  στην επόμενη είπε ότι έφερε τον μουσακά.

Και θυμούνται ότι ήταν πολύ φωνάρες και παρακαλούσαν για να κάνουν εορταστικά επεισόδια.

«Ήρθαν πρωτοεμφανιζόμενες η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Δέσποινα Βανδή. Πέρασε όλη η τότε δισκογραφικά από τη σειρά» θυμούνται οι δύο ηθοποιοί.

«Ήταν δύσκολη δουλειά και είχαμε προστριβές, αλλά υπήρχε πολλή αγάπη. Με αυτόν που αγαπάς έχεις πράγματα να μοιραστείς» υπογράμμισε η Μαρία Φιλίππου.

«Πλέον το “Εμείς κι εμείς” έχει πολύ πόνο γιατί μας λείπουν άνθρωποι. Σημαντικές οι απώλειες της Νατάσας Μανισάλη, της Πηνελόπης Κροντηροπούλου και του Τάσου Περζικιανίδη» παραδέχθηκε η Μαρία Κανελλοπούλου.

Οι ηθοποιοί παραδέχονται ότι η σειρά τους άνοιξε δρόμους και ότι υπήρξαν προτάσεις, που άλλοι τις αξιοποίησαν κι άλλοι όχι.

«Ευχόμαστε σε όλους τους συνεργάτες από το “Εμείς κι εμείς” να είναι καλά», με αυτή την ευχή έκλεισαν το «reunion» τους η Μαρία Φιλίππου και η Μαρία Κανελλοπούλου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου