Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Όλα αρχίζουν ξανά»: Ο Αντώνης Ρέµος υποδέχεται την Καίτη Γαρµπή στο «ΝΟΧ» και απογειώνουν τις νύχτες

Μια συνύπαρξη επί σκηνής γεμάτη ενθουσιασμό, πολλά ντουέτα, shows, εκπλήξεις και ένα εντυπωσιακό live

Μόνο «Ασυµφωνία χαρακτήρων», όπως λέει το διαχρονικό και επιτυχηµένο ντουέτο τους, που ηχογράφησαν πριν από 23 χρόνια , δεν έχουν ο Αντώνης Ρέµος και η Καίτη Γαρµπή.

Αυτή τη σεζόν, 25 χρόνια µετά τη συνεργασία τους στο «Diogenis Palace», ο Αντώνης Ρέµος και η Καίτη Γαρµπή θα βρεθούν ξανά µαζί στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Από το Σάββατο 5 Νοεµβρίου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή o Αντώνης Ρέµος συναντιέται ξανά µε την Καίτη Γαρµπή στο «ΝΟΧ».

Η νέα εκδοχή

Πριν από δύο χρόνια, µάλιστα, οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους σε ένα µοναδικό ντουέτο και παρουσίασαν τη µεγάλη επιτυχία «Κιβωτός» σε νέα εκδοχή, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Εν µέσω των ιδιαίτερων περιστάσεων λόγω του κορονοϊού, το videoclip δηµιουργήθηκε µε τη συµβολή του κοινού, στέλνοντας ένα δυνατό, συγκινητικό µήνυµα, ενώ τα έσοδα δόθηκαν στην «Κιβωτό του Κόσµου», τον εθελοντικό, µη κερδοσκοπικό οργανισµό ειδικής µέριµνας και προστασίας µητέρας και παιδιού.

Εμπειρία

Ο Αντώνης Ρέµος, ο πιο επιτυχηµένος τραγουδιστής των τελευταίων χρόνων, µε τις αµέτρητες επιτυχίες, µας προσκαλεί και φέτος τον χειµώνα για ακόµα µία ανεπανάληπτη εµπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης στο «ΝΟΧ».

Η Καίτη Γαρµπή, πάντα διαχρονική, µε το δυνατό ρεπερτόριό της και τη µοναδική φωνή της, αποδέχεται την πρόσκληση του Αντώνη Ρέµου και µαζί θα απογειώσουν τις νύχτες µας στο «ΝΟΧ». Μια συνύπαρξη επί σκηνής γεµάτη ενθουσιασµό, πολλά ντουέτα, shows, εκπλήξεις και ένα εντυπωσιακό live, που θα θες να δεις ξανά και ξανά.

Επιβλητικό

Το επιβλητικό και, παράλληλα, φιλόξενο «ΝΟΧ» ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στη διασκέδαση. Ο όµιλος Μαροσούλη – Κοταρίδη παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό πρότζεκτ υψηλού επιπέδου, που, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική µε την προηγµένη τεχνολογία, καλεί τον κόσµο να ζήσει µια αξέχαστη εµπειρία.

Οι άνετοι κόκκινοι καναπέδες, που έχουν τοποθετηθεί έτσι ώστε να εξασφαλίζουν ορατότητα στη σκηνή από κάθε σηµείο, ο εξώστης, το µπαρ και το άρωµα που φτιάχτηκε ειδικά για το «NOX» σε µαγεύουν από την πρώτη στιγµή.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 5 Νοεμβρίου 2022.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου