Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Κιμούλης δεν με έχει πάρει τηλέφωνο 45 χρόνια, θα με πάρει τώρα;»

Μίλησε για την κόντρα του Γιάννη Σμαραγδή με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Στην επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο σανίδι, αλλά και στην διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Σμαραγδή και τον Γιώργο Αγγελόπουλο αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται” και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα.

“Δικαίωμα του είναι να επιστρέψει στο θέατρο ο Γιώργος Κιμούλης. Δεν έχει βγει από κάπου κάποια απόφαση ότι απαγορεύεται να παίζει”.

Όταν μάλιστα ο ρεπόρτερ της εκπομπής τον ρώτησε για την προοπτική μιας μελλοντικής συνεργασίας με τον δημοφιλή ηθοποιό, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκρίθηκε με νόημα πως “δεν με έχει πάρει τηλέφωνο 45 χρόνια, θα με πάρει τώρα;”.

“Εφόσον δεν υπάρχει η άδεια εξάσκησης του επαγγέλματος, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να αυτοχρίζεται ηθοποιός και να κάνει τον ηθοποιό. Δεν μπορεί να κάνει τον επιστήμονα, τον καλλιτέχνη όμως μπορεί να τον κάνει χωρίς σπουδές.

Εγώ δεν συμφωνώ με αυτό αλλά αυτό έχει επικρατήσει. Τον έχω δει και είναι και πάρα πολύ καλός ο Ντάνος, είναι από τις εξαιρέσεις των ανθρώπων που χωρίς να έχουν κάνει σπουδή είναι καλοί” συμπλήρωσε, επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου