Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Twitter: Ο Έλον Μασκ ζητά από απολυμένους να επιστρέψουν στην εταιρεία

Τι λάθος έγινε με τις απολύσεις

Αφού η Twitter Inc απέλυσε περίπου το μισό προσωπικό της την Παρασκευή μετά την εξαγορά ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τον Έλον Μασκη εταιρεία τώρα προσεγγίζει δεκάδες υπαλλήλους, που έχασαν τη δουλειά τους και τους ζητά να επιστρέψουν.

Ειδικότερα, όπως γράφει το Bloomberg, μερικοί από αυτούς που καλούνται να επιστρέψουν απολύθηκαν κατά λάθος. Άλλοι αφέθηκαν να φύγουν προτού η διοίκηση συνειδητοποιήσει ότι η δουλειά και η εμπειρία τους μπορεί να είναι απαραίτητες για τη δημιουργία των νέων χαρακτηριστικών που οραματίζεται ο Μασκ, ανέφερε το δημοσίευμα επικαλούμενο άτομα που γνωρίζουν τις κινήσεις.

Υπενθυμίζεται πως το Twitter απέλυσε πρόσφατα το 50% των εργαζομένων του, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων στην ομάδα εμπιστοσύνης και ασφάλειας, δήλωσε ο επικεφαλής ασφάλειας και ακεραιότητας της εταιρείας Yoel Roth σε tweet.

Τα tweet από το προσωπικό της εταιρείας κοινωνικών μέσων ανέφεραν ότι ομάδες που είναι υπεύθυνες για τις επικοινωνίες, την επιμέλεια περιεχομένου, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ηθική της μηχανικής μάθησης ήταν μεταξύ εκείνων που αποδεκατίστηκαν, όπως και ορισμένες ομάδες προϊόντων και μηχανικών.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00