Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο έρωτας τελικά δεν «περνάει» από το στομάχι – Ποιος διάσημος Έλληνας σεφ χώρισε με τη σύζυγό του;

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον περασμένο Οκτώβριο στην Εκάλη, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους.

Ο ξαφνικός χωρισμός του είχε απασχολήσει τα Μέσα το καλοκαίρι που μας πέρασε μιας και είχε έρθει λίγο μετά τη γέννηση του γιου του.

Μιλάμε φυσικά για τον πετυχημένο pastry chef και επιχειρηματία Διονύση Αλέρτα που έδωσε τέλος στον γάμο του με τη βρεφονηπιοκόμο και σύμβουλο ψυχικής υγείας Νάγια Φωτοπούλου. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον περασμένο Οκτώβριο στην Εκάλη, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους.

«Ουσιαστικά μεταξύ τους όλα έγιναν πολύ γρήγορα» λέει πρόσωπο από το περιβάλλον του σεφ. «Η εγκυμοσύνη ήρθε πριν καλά καλά γνωριστούν. Ήθελαν και οι δύο να γίνουν γονείς, ήταν ερωτευμένοι αλλά τελικά η καθημερινότητα λειτούργησε εις βάρος της σχέσης τους. Δεν ήταν εύκολο για κανέναν από τους δύο γιατί αγαπούν πολύ το παιδί τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, πρόσφατα εκδόθηκε και το διαζύγιό τους, οπότε είναι πλέον και νομικά ελεύθεροι να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους.

Ο Διονύσης πάντως περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον γιο του και μάλιστα τον ανεβάζει συχνά στο instagram. «Ο καθρέφτης μου» έγραψε μάλιστα σε πρόσφατη ανάρτησή του ενώ σε άλλο post ανέφερε: «Ο μπαμπάς θα είναι ο ήρωάς σου». Πάντως εκείνος έχει ήδη σβήσει όλες τις φωτογραφίες με την πρώην σύζυγό του στο Instagram, όχι όμως και εκείνη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου