Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Asia Express: Αποχώρησαν η Kat-Kat με τη Βιβή Μπασινά

Το ρομαντικό δείπνο Μαυρίδη-Καθάργια, το ζευγάρι που… ξύπνησε τον Δράκο Naga, η ζαλάδα της Κλόντια και οι νικητές του race

Τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα αναγκάστηκαν να πάρουν η Κατερίνα Καλίνογλου (Kat-Kat) με τη Βιβή Μπασινά, καθώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει Kat-Ka δεν της επέτρεψε να συνεχίσει το ταξίδι της στο Asia Express.

Τα ζευγάρια στο επεισόδιο της Κυριακής στο ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star ακολούθησαν και πάλι τον μεγαλειώδη ποταμό Mekong και είχαν την ευκαιρία να… ξυπνήσουν τον Δράκο Naga στο παιχνίδι επάθλου αξίας 2.500 ευρώ, το οποίο διεκδικούσαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster και η Χριστίνα Κολέτσα με τη Maria Maroulis.

Η δοκιμασία απαιτούσε από τα δύο ζευγάρια να ξυπνήσουν τον δράκο Νάγκα, ο οποίος βρισκόταν σε δύο δεξαμενές. Έπρεπε λοιπόν να μεταφέρουν με μπαμπού νερό από το ποτάμι στις δεξαμενές και να επαναλάβουν τη διαδικασία μέχρι ο δράκος να φτάσει το σήμα του Asia Express. Μαζί τους είχαν από 5 βοηθούς.

Για άλλη μια φορά πιο γρήγοροι και αποτελεσματικοί ήταν ο Κωνσταντίνος με τον Φίλιππο, προσθέτοντας ακόμη ένα μενταγιόν στη φαρέτρα τους.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος και η Κρίστη, χαιρόντουσαν τις ανέσεις της ασυλίας, που κατάφεραν να κερδίσουν για 2η φορά, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή τους στο παιχνίδι. Έτσι και ο παρουσιαστής μαζί με την γοητευτική σύντροφο του έμελλε να απολαύσουν ένα πολύ ρομαντικό δείπνο για δυο.

«Ετοιμάζομαι, κάνω το μπάνιο μου για να έρθω να φάμε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και μου λέει το αγόρι μου να κλείσω τα μάτια γιατί μου έχει ετοιμάσει μια πολύ ωραία έκπληξη. Είναι πολύ όμορφο, πολύ ωραίο, πολύ γλυκό να καθόμαστε να πίνουμε το κρασάκι μας δίπλα στη φωτιά και να τα λέμε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κρίστη Καθάργια στην κάμερα του Asia Express.

Η Ρασέλ και η Κλόντια παρόλο που είχαν να διαχειριστούν και το μειονέκτημα και να παραμείνουν σιωπηλές έως το checkpoint τής αποχώρησης κατάφεραν να τερματίσουν στη 2η θέση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00