Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ΑΝΤ1: Ανακατατάξεις στον όμιλο – Έρχεται καυτός Δεκέμβριος

Συνεχίζονται οι δομικές ανακατατάξεις στο οργανόγραμμα του Ομίλου ΑΝΤ1 , την ώρα που το κανάλι επιχειρεί να δώσει στίγμα στο μέτωπο της τηλεθέασης, στο οποίο κατά κοινή ομολογία έχει χάσει έδαφος από τον ανταγωνισμό το πρώτο διάστημα της σεζόν. Ως εκ τούτου, πριν από μερικές ημέρες ανακοινώθηκε ότι τη θέση του Chief Executive Officer Ελλάδος του ομίλου ανέλαβε ο Γιάννης Παπαχρήστου.

Ο Γιώργος Λεβέντης είχε επανέλθει ως Chief Marketing Officer Ελλάδος τον Νοέμβριο του 2020, αναλαμβάνοντας στη συνέχεια διευθύνων σύμβουλος για τις εταιρείες ΑΝΤΕΝΝΑ TV Α.Ε., Μακεδονία TV Α.Ε. και ANTENNA STUDIOS Α.Ε. Το κομβικό πόστο του CEO ολόκληρου του ομίλου σε Ελλάδα και εξωτερικό είχε ο προερχόμενος από το RTL Μπερτ Χάμπετς, ο οποίος και αποχώρησε χωρίς να αντικατασταθεί. Ο Χάμπετς είχε αντικαταστήσει τον Τζόναθαν Πρόκτερ, ο οποίος είχε πολυετή θητεία στον όμιλο, σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, σταθμός για τις όποιες εξελίξεις σε επίπεδο προγράμματος, αλλά και γενικότερης αξιολόγησης των στελεχών, θα είναι ο ερχόμενος Δεκέμβριος, οπότε και αναλόγως της εικόνας στις μετρήσεις τηλεθέασης θα υπάρξουν αποφάσεις και θα δρομολογηθούν εξελίξεις.

 

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 22 Οκτωβρίου 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου