Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση στη Σοφία Μουτίδου – «Ξαφνικά χωρίς λόγο αρχίζουν να σε θάβουν»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Χρήστου Λούλη για τη Ζέτα Μακρυπούλια, η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα πετώντας τα «καρφιά» της.

Το δικό της μήνυμα έστειλε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την κόντρα της με τη Σοφία Μουτίδου όταν η ηθοποιός ανέβασε στο instagram φωτογραφία της παρουσιάστριας δίπλα στη Δέσποινα Βανδή.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Χρήστου Λούλη για τη Ζέτα Μακρυπούλια, η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα πετώντας τα «καρφιά» της, καθώς πριν δύο χρόνια η Σοφία Μουτίδου είχε βρεθεί δίπλα της στο πλατό εκφράζοντας μάλιστα την αγάπη της προς την παρουσιάστρια.

«Πολλές φορές βλέπουμε ανθρώπους, τους οποίους φιλοξενούμε σε εκπομπές ένα – δύο χρόνια πριν, να σε αποθεώνουν και να λένε πόσο καλά μου φέρεσαι, πόσο καλή παρουσιάστρια είσαι, πόσο καλό παιδί είσαι. Και ξαφνικά χωρίς λόγο να αρχίζουν να σε θάβουν και να σε κράζουν μέσα από τα social media ή τηλεοπτικές εκπομπές.

Και να αρχίζουν μια ιστορία από το πουθενά. Ή το αντίθετο, να έχουν κάνει κάποιες αρνητικές δηλώσεις και μετά από καιρό να το μετανιώνουν και να τα βρίσκουν», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία στη συνέχεια μίλησε και για τον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου