Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απάντηση στις φήμες που τον θέλουν να φλερτάρει επαγγελματικά με τη Φαίη Σκορδά

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στο «Πρωινό μας» και στην Πολυξένη Καραμίχα ξεκαθαρίζοντας για τις φήμες που τον ήθελαν να «φλερτάρει» επαγγελματικά με τη Φαίη Σκορδά.

«Περίεργο αυτό που μου λες τώρα… Το ξέρετε ότι για τη Φαίη, που είχα μεγάλο κόλλημα πιτσιρικάς, την έπαιρνα τηλέφωνο στο ραδιόφωνο. Μεσολάβησαν πολλά, είναι αδελφή μου η Φαίη. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Η Τσολάκη τα έχει κάνει όλα αυτά, η επίσης φίλη μας. Ευχαριστώ πολύ και τα παιδιά που ασχολήθηκαν τόσο πολύ μαζί μου, αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Έχω συμβόλαιο και τιμώ τα συμβόλαιά μου μέχρι κεραίας. Και η Φαίη ξέρω ότι δεν θα μου έκανε ποτέ πρόταση μεσούσης της σεζόν» είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Και πρόσθεσε πως «όσο δεσμεύομαι από συμβόλαια, η Φαίη Σκορδά έχει αυτή την επαγγελματική ηθική».

Όσον αφορά στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Είμαστε πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος. Ετοιμάζουμε και πράγματα. Όχι μόνο είμαστε πολύ καλά, αλλά πάμε και παρακάτω. Θα κάνουμε και διάφορα πράγματα τώρα».

«Μακάρι να έκανα τη δική μου εκπομπή. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και δε μπορώ να σου πω ότι δεν έχω φιλοδοξίες» κατέληξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου