Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Χρήστος Κούτρας: «Κάποιοι ξεχνούν ότι οι Αταίριαστοι χτίσαμε τη ζώνη 12 – 2»

“Τα νούμερα τηλεθέασης δεν με αγχώνουν εδώ και πολλά χρόνια” παραδέχεται ο Χρήστος Κούτρας.

Με αφορμή τη νέα τηλεοπτική σεζόν μίλησε ο Χρήστος Κούτρας στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ μίλησε για την αλλαγή ζώνη της εκπομπής «Αταίριαστοι» υπενθυμίζοντας πως το ανδρικό δίδυμο ήταν εκείνο που έχτισε το ενημερωτικό slot 12 – 2.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Κούτρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προσπαθούμε να στήσουμε την εκπομπή μας, σιγά σιγά, νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν υπάρχει θέμα αν μας άρεσε η αλλαγή στην ώρα μιας και ότι δεν ανανεώνεται πεθαίνει. Προσπαθούμε όλοι. Είναι δύσκολος ο χώρος της τηλεόρασης φέτος και δεν είναι απλά τα πράγματα».

«Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι απέναντι μας και εννοείται πως είναι ισχυρός αντίπαλος. Απλώς θέλω να υπενθυμίσω, γιατί κάποιοι το ξεχνούν, πως την ζώνη 12 – 2 εμείς την χτίσαμε. Δηλαδή το 2014 εμείς ξεκινήσαμε το 12 – 2, μεταπηδήσαμε στο πρωί και ξαναγυρίσαμε τώρα. Αυτό. Υπομονή και θα δούμε».

«Γενικά το θέμα είναι να πηγαίνουν όλοι καλά και να υπάρχει μια αξιοπρέπεια στη δουλειά μας. Τίποτα άλλο. Μέχρι εκεί. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν με αγχώνουν εδώ και πολλά χρόνια. Τα κοιτάζω και τα σέβομαι αλλά δεν αγχώνομαι για τους αριθμούς» συμπλήρωσε ο Χρήστος Κούτρας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου