Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζητά συγγνώμη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και το τεχνικό λάθος (Βίντεο)

αρναούτογλου

Τι είπε η Φαίη Σκορδά για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Συγγνώμη ζήτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στα Καρντάσιανς πριν από μερικά χρόνια, η οποία επαναπροβλήθηκε στο The 2night Show.

«Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη, γιατί πριν από το απόσπασμα αυτό είχα έναν πρόλογο που έλεγα συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλα αυτά τα συναισθήματα που έχω για τον Αλέξανδρο. Ζητάω συγγνώμη, γιατί από ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έπαιξε ποτέ αυτός ο πρόλογος και αισθάνθηκα πολύ άσχημα που μπήκε έτσι απότομα αυτή η συνέντευξη», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε story που έκανε στο Instagram.

Για το θέμα, αλλά και για τον Εκατομμυριούχο, μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Πρωινό μας και την Ελένη Μουστάκη.

https://youtu.be/bx8_6aQpTks

«Θα ήθελα πάρα πολύ να τον συναντήσω και να κάνουμε μία συνέντευξη, φαντάζομαι δεν θα μου αρνηθεί ο ίδιος. Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε το καλοκαίρι τυχαία κάποιες φορές στο αεροδρόμιο και να τα πούμε. Ήταν πολύ γλυκός και ενθαρρυντικός μαζί μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να τα πούμε τηλεοπτικά. Φαντάζομαι και στον ΑΝΤ1 και λόγω των σχέσεων δεν θα μου αρνηθούν», είπε με νόημα η Φαίη Σκορδά μετά την μετάδοση του βίντεο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου