Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νέες εκπλήξεις σε πρόσωπα από το Action24 – Η μεταγραφή κεντρικού παρουσιαστή από το Open και ο πολιορκητικός κριός για τους Αταίριαστους

Έλαβαν χώρα και οι πρώτες κατ’ ιδίαν επαφές

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαδικασία στελέχωσης του Action24 , καθώς όσο περνούν οι μέρες τόσο συμπληρώνεται το παζλ των ονομάτων που θα βγουν μπροστά στο σημαντικότερο μιντιακό εγχείρημα του επιχειρηματικού διδύμου που συνθέτουν οι Μπάκος και Καϋμενάκης.

Η πιο ηχηρή μεταγραφή σε αυτή τη φάση έχει να κάνει με την περίπτωση του Νίκου Υποφάντη, ο οποίος μετά την πολύχρονη παρουσία του στον ΣΚΑΪ φαίνεται πως βάζει πλώρη για νέα δημοσιογραφικά ταξίδια στο κανάλι της Αττικής. Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες της στήλης, θα αξιοποιηθεί στη ζώνη 10-12, με κεντρικό στόχο να επωφεληθεί από την τηλεοπτική μετακόμιση των «Αταίριαστων» στο slot 12-2.

Την ίδια στιγμή, για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κλειδώνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Βασίλης Τσεκούρας (προερχόμενος από το Open) με σχολιαστές τους Σεραφείμ Κοτρώτσο και Ανδριάνα Ζαρακέλη, ενώ στην εκπομπή του Γιώργου Πιέρρου θα σχολιάζουν οι Δημήτρης Τάκης και Ελένη Καλογεροπούλου.

Οσο για το πρωινό 6-10, η διοίκηση κατέληξε στον Γιώργο Κακούση, γνωστό από την πολυετή του θητεία στα ερτζιανά, ο οποίος προτιμήθηκε τελικώς από τον Βαγγέλη Γιακουμή για το πόστο αυτό.

Σε ό,τι αφορά τις προσχωρήσεις στο μέτωπο της ψυχαγωγίας, το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι αυτό της πρώην παρουσιάστριας του «Vice», Δάφνης Καραβοκύρη. Στο μεταξύ, το απόγευμα της Τετάρτης έλαβαν χώρα και οι πρώτες κατ’ ιδίαν επαφές μεταξύ των ιδιοκτητών, των επικεφαλής του δημοσιογραφικού τμήματος (Σαραντάκου και Μπαλή) και των προσώπων που θα βγουν μπροστά από τις κάμερες. Επρόκειτο για ξεχωριστά ραντεβού, που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού, με τους επιχειρηματίες να δίνουν ένα πρώτο στίγμα των επιδιώξεων και των στοχεύσεών τους.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 15 Οκτωβρίου 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου