Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κατερίνα Καινούργιου για Άγγελο Μπράτη: «Μου μεταφέρθηκε ότι δε θέλει να έρθει στην εκπομπή μας»

Η Σαμπρίνα ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής “Super Κατερίνα” με αφορμή τη συμμετοχή της στο J2US που έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο.

Η τραγουδίστρια ωστόσο βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του Alpha χωρίς το μουσικό της ταίρι που δεν είναι άλλο από τον Άγγελο Μπράτη.

Ο λόγος που ο Άγγελος Μπράτης δεν βρέθηκε στην εκπομπή, ήταν – όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου– το γεγονός πως δεν ήθελε να εμφανιστεί εκεί.

«Ήθελα σήμερα να είναι και ο Άγγελος εδώ μαζί σου. Και όταν τον είχα γνωρίσει από κοντά μου φάνηκε συμπαθέστατος, γλυκίτατος, ευγενέστατος, ένας κύριος. Μου μεταφέρθηκε από τις δημόσιες σχέσεις του σταθμού ότι δεν θέλει να έρθει στην εκπομπή μας. Στα παρασκήνια του Just πολύ ευγενικά και του είπα ότι μου μεταφέρθηκε πως δεν θέλει να έρθει στην εκπομπή μας και τον ρώτησα αν έχει κάποιο πρόβλημα.

Είχε λίγο μια επιθετικότητα μου είπε, “θα έρθω πιο μετά, δεν θέλω τώρα, το χω βάλει στο συμβόλαιό μου…”. Για να τα πιάσουμε από την αρχή. Εμείς τη Σαμπρίνα και τον Άγγελο τους καλέσαμε πριν αρχίσει το show. Όταν μας ρώτησαν ποιο ζευγάρι θέλουμε να έρθει πρώτο στην εκπομπή είχαμε πει αυτούς…

Όταν έμαθα την άρνηση συγκεκριμένα στη δική μας εκπομπή… Όταν πήγα και τον έπιασα και μου λέει, “μη μου το κάνεις αυτό αισθάνομαι πίεση…”» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, και με αφορμή την παρατήρηση του Άγγελου Μπράτη σε δημοσιογράφο, ο συνεργάτης της Γιάννης Πουλόπουλος εξέφρασε την επιθυμία σε περίπτωση που τελικά ο σχεδιαστής πάει στην εκπομπή, ο ίδιος να απουσιάζει.

«Εμένα γενικά με ενοχλεί η προστακτική. Με ενόχλησε που είδα να μιλάει στην προστακτική σε συνάδελφο και να λέει, “μην το ξανακάνεις αυτό”. Αν μου επιτρέπεις, αν ο κύριος Μπράτης θελήσει να έρθει τελικά στην εκπομπή, δε θα ήθελα να βρίσκομαι εδώ, Με ενοχλεί αυτό το πράγμα, τι θα έπρεπε να κάνω για να ρωτήσω κάτι τον κύριο Μπράτη; Η προστακτική δεν επιτρέπεται, υπάρχει και το παρακαλώ στο λεξιλόγιό μας» είπε.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου