Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πάρις Χίλτον: Απαντά στο TikTok σε άνδρα που την έκλεψε το 2007 (Βίντεο)

«Ω Θεέ μου, τα θυμάμαι αυτά τα γυαλιά, σου πάνε πολύ, οπότε μπορείς να τα κρατήσεις» του έγραψε η σταρ 

Την απάντησή της έδωσε η Πάρις Χίλτον σε έναν άνδρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι έκλεψε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από το αυτοκίνητό της το 2007.

Ο Γκρεγκ Μπράουν θέλησε να μοιραστεί με το κοινό του στο TikTok μια ιστορία από το παρελθόν του.

Όπως είπε, μετά από μια ξέφρενη νυχτερινή έξοδο, εκείνος κι ένας φίλος του «έπεσαν πάνω» στο μαύρο, πολυτελές αυτοκίνητο, που μετέφερε την Πάρις Χίλτον και μια φίλη της.

«Κάποτε λήστεψα την Πάρις Χίλτον και ελπίζω να μην το δει ποτέ αυτό, γιατί θα μπορούσα να πάω φυλακή. Ήταν το 2007. Ήμουν σε μια συναυλία και ήταν υπέροχα. Όταν έφυγα από εκεί, ένα μεγάλο, μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά μας και όλοι οι άνθρωποι ούρλιαζαν βλέποντας την Πάρις Χίλτον να βγαίνει έξω», περιγράφει.

 

Αυτός και ο φίλος του την είδαν να κατευθύνεται σε ένα κλαμπ του Τορόντο και λίγες στιγμές μετά, να εξαφανίζεται με τη συνοδεία της. Ωστόσο, το πολυτελές όχημα που την είχε μεταφέρει στον προορισμό της είχε μείνει ξεκλείδωτο.

Όπως λέει παρακάτω, εκείνος και ο φίλος του κοίταξαν μέσα από το παράθυρο και είδαν ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, μάρκας «Christian Dior».

«Δεν ήταν κανένας στο αυτοκίνητο. Οπότε, μπήκαμε μέσα και τα πήραμε. Γελούσαμε και ουρλιάζαμε που καταφέραμε να μπούμε στο αμάξι της Πάρις Χίλτον. Εκείνη την ώρα άκουσα τον φίλο μου να ουρλιάζει και νόμιζα πως μου έλεγε ότι έρχεται η αστυνομία. Πάνω στον πανικό μου, βγήκα έξω κι άρχισα να τρέχω. Τελικά, φώναζε από χαρά», αναφέρει.

Η Πάρις Χίλτον είδε αυτό το βίντεο και μάλιστα, κάθε άλλο παρά θύμωσε για το χαμένο της αντικείμενο. Αντιθέτως τράβηξε κι η ίδια ένα βίντεο, το οποίο έβαλε δίπλα σε εκείνο του Γκρεγκ και κάτω από αυτό έγραψε: «Ω Θεέ μου, τα θυμάμαι αυτά τα γυαλιά. Σου πάνε πολύ, οπότε μπορείς να τα κρατήσεις. ΥΓ. Ποτέ δεν φεύγουν από τη μόδα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου