Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μάικλ Τζέι Φοξ: Συγκίνηση για τον ηθοποιό που έκανε σπάνια εμφάνιση επί σκηνής (Βίντεο)

Ενα βίντεο που από χθες κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει προκαλέσει κύμα αγάπης στα social media

Πρόκειται για τον Μάικλ Τζέι Φοξ που 37 χρόνια μετά την ταινία «Back to the Future» συναντήθηκε με τον συμπρωταγωνιστή του Κρίστοφερ Λόιντ στο φεστιβάλ Comic Con στη Νέα Υόρκη.

Ο 61χρονος Φοξ που πάσχει από Πάρκινσον από τα 29 του χρόνια προκάλεσε ρίγη συγκίνησης όταν σηκώθηκε από τη θέση του, στάθηκε όρθιος και αγκάλιασε τον συμπρωταγωνιστή του.

Τα συναισθήματα ξεχείλιζαν καθώς οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στη σκηνή και μίλησαν για τη φιλία τους και την κοινή τους καριέρα, η οποία ξεκίνησε από την πασίγνωστη ταινία «Back To The Future».

«Δεν γνώριζα τον Μάικλ παρά μόνο ακούγοντας γι’ αυτόν», είπε ο Λόιντ για τον Φοξ πριν οι δυο τους συνεργαστούν. «Υπήρχε αμέσως χημεία μεταξύ μας όπως λένε», είπαν για τη στιγμή που συναντήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας.

Η συνάντησή τους έκλεισε με τους δυο ηθοποιούς να δίνουν συμβουλές στο κοινό, επιλέγοντας και οι δύο αποσπάσματα από ταινίες. Ο Φοξ ανέφερε ως αγαπημένη του ταινία, το «Dr. Stranglove», ενώ ο Λόιντ επέλεξε ένα απόσπασμα από το «Back To The Future», λέγοντας: «Είχε ειπωθεί κάποτε σε μια ταινία – το μέλλον είναι αυτό που το φτιάχνεις».

Στο Twitter, αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν τη συνάντησή τους: «Δεν κλαίω εγώ, εσύ κλαις», έγραψε κάποιος ενώ ένας άλλος χαρακτήρισε το ζευγάρι ως «το καλύτερο». Ένας άλλος είπε ότι ήταν «μια όμορφη στιγμή» που είδε τους δύο πρωταγωνιστές ξανά μαζί.

Δείτε τη στιγμή της επανένωσης των δύο εδώ μαζί με τις αντιδράσεις των θαυμαστών:

Πέρυσι, οι δύο ηθοποιοί επανενώθηκαν 36 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας στοστην Ουάσινγκτον.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους να μοιράζονται ένα καρότσι του γκολφ στο Instagram, ο Φοξ έγραψε: «Back to back #backtothefuture». Ο Λόιντ δημοσίευσε τη δική του φωτογραφία που τους δείχνει να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο, με λεζάντα: «Κρατήστε αυτό… #backtothefuture».

Το «Back To The Future σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ζεμέκις κυκλοφόρησε το 1985, ενώ ακολούθησαν δύο συνέχειες το 1989 και το 1990 αντίστοιχα.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Μάρτι ΜακΦλάι, μαθητή στην Καλιφόρνια τη δεκαετία του 1980, ο οποίος τυχαία ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και συναντά τους γονείς του.

Από την εποχή που έκανε την εμφάνισή του ως Μάρτι ΜακΦλάι, ο Φοξ πρωταγωνίστησε στις ταινίες Casualties Of War το 1989, The Frighteners και στην κωμική σειρά Spin City του ABC. Το 1998, ο ηθοποιός αποκάλυψε δημοσίως ότι είχε διαγνωστεί με τη νόσο του Πάρκινσον επτά χρόνια πριν, σε ηλικία 29 ετών.

Μετά από πολυάριθμες guest εμφανίσεις και φωνητικούς ρόλους, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών Stuart Little και Atlantis: The Lost Empire, ο Φοξ αποσύρθηκε από την υποκριτική το 2020 λόγω της επιδείνωσης της υγείας του.

Ο Λόιντ έχει υποδυθεί έκτοτε τον θείο Φέστερ στην ταινία The Addams Family του 1991 και τη συνέχειά της, μαζί με αμέτρητους ρόλους όπου δάνεισε τη φωνή του. Στις ταινίες Anastacia, DuckTales The Movie και τη σειρά Cartoon Over The Garden Wall.

Πριν από το Back To The Future, είχε τον ρόλο που τον έκανε να ξεχωρίσει στο One Flew Over The Cuckoo’s Nest του 1975.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου