Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Βίκυ Καγιά: «Δεν ξέρω τι σημαίνει bullying, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου»

«Τα κορίτσια στο GNTM δεν έρχονται για να κάνουν βόλτα, έρχονται για να κερδίσουν 100.000 ευρώ», είπε η Βίκυ Καγιά.

Στο Πρωινό μας και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Καγιά. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για το GNTM, τη Σοφία Χατζηπαντελή, τη Μαίρη Βυτίναρος και το bullying.

«Δεν ήταν ποτέ στο πλάνο να έρθει ως μόνιμη κριτής η Σοφία Χατζηπαντελή. Ήταν μόνο για τις οντισιόν, αλλά θα γυρίσει σε κάποια πλατό ως γκεστ. Η Μαίρη Βυτίναρος είναι η τέταρτη κριτής που είχε υπογράψει να είναι από το bootcamp και μετά. Δεν είπα ποτέ ότι ήταν λάθος που ήρθε η Σοφία Χατζηπαντελή. Αυτό είναι προπαγάνδα, δεν είναι αλήθεια», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά είπε στη συνέχεια: «Ο Δημήτρης Σκουλός είναι ένας φωτογράφος που δουλέψαμε αρμονικά. Δεν ήμασταν κολλητοί, δεν καταφέραμε να γίνουμε κολλητοί. Δεν νομίζω ότι ο Γιώργος Καράβας είναι στη θέση του Σκουλού. Κανείς δεν γεμίζει τη θέση κανενός».

Κλείνοντας, η Βίκυ Καγιά ανέφερε: «Το μπούλινγκ δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου, δεν ξέρω τι σημαίνει, δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε θα το κάνω. Τα κορίτσια στο GNTM δεν έρχονται για να κάνουν βόλτα, έρχονται για να κερδίσουν 100.000 ευρώ. Δεν με στεναχωρούν οι δηλώσεις πρώην παικτριών, με στεναχωρούν μόνο τα θέματα υγείας».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00