Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κατερίνα Καινούργιου για τη συνάντηση με την Ιωάννα Μαλέσκου: «Την είδα πολύ καλά, είναι καλά και στα προσωπικά της»

Στη συνάντηση που είχε με την Ιωάννα Μαλέσκου το προηγούμενο διάστημα αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα μέσα από τον αέρα της εκπομπής της “Super Κατερίνα”.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε πως είδε την Ιωάννα Μαλέσκου πολύ καλά και αποκάλυψε πως η όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους την περασμένη τηλεοπτική σεζόν ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

«Την είδα από κοντά την Παρασκευή. Την είδα πολύ καλά και θέλω να πω κάτι που με συγκίνησε και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Μετά τη συνέντευξή μου με τη Δέσποινα Βανδή με πήρε τηλέφωνο που το έκαναν πολύ λίγοι, για να μου πει συγχαρητήρια…. Είναι πολύ καλά, είναι πολύ καλά και στα προσωπικά της γιατί κάναμε μια κουβέντα.

Και μεταξύ μας μια χαρά είμαστε. Είχε γίνει μια παρεξήγηση πέρυσι γιατί άλλα της μετέφεραν, εγώ είχα κάνει ένα ξέσπασμα στον αέρα, εκείνη έκανε ένα δικό της… Στο τέλος όμως της σεζόν βλέποντας τη συμπεριφορά του σταθμού προς την ίδια, την στήριξα και είχαμε μιλήσει και πάλι στο τηλέφωνο…

Θέλω να κάνω μια συνέντευξη μαζί της αλλά μου είπε ότι δεν νιώθει πολύ άνετα στη συγκεκριμένη φάση γιατί δεν έχει να ανακοινώσει κάτι. Νομίζω ότι κάτι συζητάει, όχι εδώ, αλλά κάτι συζητάει σε άλλο κανάλι»

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου