Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ματίνα Νικολάου: Η ξεχωριστή σχέση του Βασίλη Πορφυράκη με τον γιο της

Η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που όμως επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Τη φετινή χρονιά οι δυο τους αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο J2US και με αφορμή αυτή τους τη συμμετοχή η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου “Γειά σου“.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους, στην παρέα τους μέσω skype προστέθηκε και ο Βασίλης Πορφυράκης με την Ματίνα Νικολάου να αναφέρεται στην ξεχωριστή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνον και τον 14χρονο γιο της.

«Ο Βασίλης, επειδή κι εκείνος έχει πολύ επαφή με την εφηβεία. Είναι πολύ κοντά με τα αδέρφια του και ο μικρός του αδερφός είναι 17 χρονών» είπε η Ματίνα Νικολάου ενώ ο Βασίλης Πορφυράκης συμπλήρωσε,

«Ξέρω πως είναι τα παιδιά στην εφηβεία αλλά πάνω από όλα ο Παναγιώτης είναι ένα πολύ ωραίο παιδί. Και να σου πω την αλήθεια δεν προσπαθώ να καλύψω το πατρικό κομμάτι, έχω περισσότερο τον ρόλο του φίλου. Είναι μια χαρά σαν οικογένεια οπότε εγώ είμαι ένας ωραίος φίλος».

«Έτσι είναι γιατί ο Παναγιώτης είναι πολύ κοντά και με τον μπαμπά του» κατέληξε η Ματίνα Νικολάου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου