Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πάνος Καλίδης: Νομίζω ότι το Survivor με χρειάζεται φέτος – Δεν μου έχει γίνει πρόταση

Ο τραγουδιστής μίλησε για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor All Star, ενώ αποκάλυψε τον αντίπαλο που θα ήθελε να έχει

Μια συνέντευξη παραχώρησε ο Πάνος Καλίδης και αναφέρθηκε στο Survivor All Star.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και αρχικά, αποκάλυψε πως δεν του έχει γίνει πρόταση.

Άμα δεν πάω εγώ, η κόκκινη ομάδα θα πεινάσει

«Νομίζω ότι το Survivor με χρειάζεται φέτος. Γιατί άμα δεν πάω εγώ, η κόκκινη ομάδα θα πεινάσει. Έχουμε μιλήσει για το Survivor All Star, αλλά επίσημα όχι, δεν μου έχει γίνει πρόταση», είπε αρχικά.

«Φυσικά και υπάρχει στις κουβέντες μας. Ξέρω ότι ενδιαφέρονται πολλά παιδιά και έχουν κάνει μια επικοινωνία. Το βασικό όλων είναι το οικονομικό, οι συνθήκες μέσα και το πότε θα μπούνε. Από τον πρώτο δηλαδή μήνα ή από τον δεύτερο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις

Όσο για το οικονομικό κομμάτι δήλωσε πως δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις, αφού όλοι έχουν κάνει συμφωνία για το ίδιο ποσό. «Το οικονομικό κομμάτι δεν θα είναι προϋπόθεση. Από όσα ξέρω παίρνουν όλοι τα ίδια, δεν μπορείς να πεις κάτι. Όμως το πόσα ζητάει ο καθένας είναι δικαίωμα του», είπε.

Τέλος, ανέφερε πως θα ήθελε να συμμετάσχει σε ένα αγώνισμα με αντίπαλο τον Τριαντάφυλλο. «Σίγουρα θα ήθελα ένα run με τον Τριαντάφυλλο. Τον έχω τουλάχιστον 6 ή 7 στους 10 γύρους. Άλλωστε έχει κάνει τόση προπόνηση και δεν πήγε τσάμπα, νομίζω ότι τώρα έχει ανέβει και η τιμή», είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου