Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Ο ήχος του Φοίβου έλειπε από το ρεπερτόριό μου» (Βίντεο)

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου και την εκπομπή «Ελένη» για τις εμφανίσεις της στην ακτή Πειραιώς, τη συνεργασία της με τον Φοίβο και την περηφάνια που νιώθει για την οικογένεια της.

«Τον χώρο που θα εμφανίζομαι τον φτιάξαμε από την αρχή με τον Κωνσταντίνο Ρήγο. Εγώ τον έψαξα το Φοίβο, γιατί ο ήχος του έλειπε από το ρεπερτόριο μου. Το τραγούδι που μου έγραψε ο Φοίβος λέγεται «Περηφάνια μόνο» και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που γνωριστήκαμε», είπε για το νέο της τραγούδι.

«Τον δίσκο που έκανε ο Φοίβος με το Γιάννη Πάριο ήταν ανοιχτοί ουρανοί για όλους. Ο δίσκος του Πάριου είναι η κορυφαία στιγμή του Φοίβου».

Για ποιο πράγμα είναι περήφανη η Νατάσα Θεοδωρίδου; Όπως αποκάλυψε η κορυφαία ερμηνεύτρια: «Περήφανη είμαι για τα παιδιά μου, είναι η ευτυχία της ζωής μου. Είμαι περήφανη για το τραγούδι, αλλά και για την οικογένεια μου που είμαστε καλοί άνθρωποι».

«Και αν δεν έχω κάνει λάθη στη ζωή μου… Έχω μάθει από τα λάθη μου, αλλά όχι σε όλους τους τομείς. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έκανα τα πάντα για να σε κρατήσω, αυτό το λέω, αλλά μπορεί και να μην το λέω!», είπε σε βαθιά εξομολογητική διάθεση.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου εκμυστηρεύτηκε πως σε προσωπικό επίπεδο δεν υπάρχει κάποια αλλαγή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00