Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μπέσσυ Αργυράκη: «Εκπροσώπησα την Ιαπωνία στο φεστιβάλ τους και τραγούδησα καλύτερα από τις Ιαπωνέζες τραγουδίστριες» (Βίντεο)

Η Μπέσσυ Αργυράκη μοιράζεται μικρές ιστορίες από μεγάλες στιγμές της ζωής της.

Άγνωστες πτυχές της ζωής της ξετύλιξε στο «Πάμε Δανάη!» η Μπέσσυ Αργυράκη αναφορικά με τα προσωπικά της αλλά και την επαγγελματική της πορεία.

«Όταν ήμουν 11 χρονών, η μαμά μου και μια θεία μου με πήγαν στα “Ταλέντα” του Οικονομίδη. Όταν ήμουν 13 χρόνων έλαβα μέρος στο φεστιβάλ του Γιώργου Ματαράγκα κερδίζοντας το πρώτο βραβείο» αναφέρει.

Αναφορικά με τη σχέση της με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς αποκαλύπτει πως ξεκίνησαν ως συνεργάτες και ύστερα ήταν μαζί για 7 χρόνια. «Τον ζήλευα γιατί όλα τα κορίτσια έτρεχαν από πίσω του» λέει χαρακτηριστικά.

Οι δυο τους είχαν τραγουδήσει μαζί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1975 και κέρδισαν το πρώτο βραβείο.

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε και για τη σχέση της με την Ιαπωνία. Όπως δηλώνει η σχέση της με τη χώρα ήταν καρμική. «Εκπροσώπησα την Ιαπωνία στο φεστιβάλ τους και τραγούδησα καλύτερα από τις Ιαπωνέζες  τραγουδίστριες» λέει.

«Το “Τoshihico” πήρε το δεύτερο βραβείο και ακολούθησε ένας δίσκος με 12 ιαπωνικά τραγούδια» συμπλήρωσε.

Η Μπέσσυ Αργυράκη είναι παντρεμένη 38 χρόνια και έχει δύο παιδιά και όπως λέει ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά».

«Όταν έμεινα έγκυος χάρηκα πολύ γιατί ήθελα να γίνω μάνα. Ο άντρας μου προβληματίστηκε γιατί ήμασταν ανύπαντροι» αναφέρει. Τελικά ο γάμος τους ήρθε έπειτα από 6 μήνες γνωριμίας και έφερε στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί τον Άγγελο.

«Είπα “πάμε τώρα και για το κοριτσάκι” και πράγματι ήρθε η Εβελίνα» αποκαλύπτει.

Σχετικά με το Dancing with the Stars όπου και συμμετείχε, η ίδια λέει πως ο σύζυγός της την αποθάρρυνε πολύ. «Η Εβελίνα μου είπε “προχώρα, θα το πετύχεις”» προσθέτει, ενώ συνεχίζει να κάνει ακόμη μαθήματα χορού και αποκαλύπτει πως το όνειρό της είναι να παίξει σε μιούζικαλ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00