Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

The Voice: Τα πήρε η Έλενα Παπαρίζου και όρμησε στο παντελόνι του Μουζουράκη

Επική στιγμή για τους δυο coaches του The Voice

Στη σκηνή του The Voice βρέθηκε η 23χρονη Μάρω Μαγγανιάρη από την Αθήνα το βράδυ της Κυριακής όταν και το δημοφιλές μουσικό τάλεντ σόου έκανε πρεμιέρα για 7η συνεχή χρονιά στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Η νεαρή τραγουδίστρια κατόρθωσε με την ερμηνεία της να διχάσει τους τέσσερις coaches με κάποιον να «μπλοκάρει» απρόσμενα την Έλενα Παπαρίζου. Κάτι που φυσικά και εξόργισε την αγαπημένη ποπ σταρ που θέλησε να μάθει ποιος εκ των Σάκη Ρουβά, Κωνσταντίνου Αργυρού και Πάνου Μουζουράκη βρισκόταν πίσω από αυτή την κίνηση.

Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Πάνο Μουζουράκη όπως «έδειχναν» και τα περισσότερα στοιχεία. Για αυτό και η Έλενα Παπαρίζου όρμησε στο παντελόνι του, για να του βγάλει την ζώνη και να προσπαθήσει να τον απειλήσει προκειμένου να της πει την αλήθεια.

«Βρε βγάλε το εδώ πέρα. Θα γίνει χαμούλης. Βάλε τα χέρια σου εδώ πάνω να δω με ποιο χέρι και ποιο δάχτυλο πάτησες του κουμπί» αναφώνησε η Έλενα παπαρίζου με άγριες διαθέσεις προς τον συνάδελφο της και coach του The Voice. Όπως έδειξε άλλωστε το απόσπασμα, ο Πάνος Μουζουράκης πράγματι είχε «μπλοκάρει» την Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00