Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

The Voice – Η διαγωνιζόμενη που συγκίνησε: Κάνω τρεις δουλειές για να μεγαλώσω την κόρη μου

«Αυτή είναι η τελευταία μου ευκαιρία», είπε η 41χρονη. Κατάφερε να πείσει τους κριτές με την ερμηνεία της;

Το «The Voice » επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής 02/10/2020, για 7η συνεχόμενη χρονιά μέσα από το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Ακριβώς στις 9:00, πιστός στο γνώριμο ραντεβού, ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους τηλεθεατές στους οποίους και ανακοίνωσε μια σημαντική επιστροφή.

Στις θέσεις των τεσσάρων coaches βρίσκονται και πάλι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς.

Όσο για τους διαγωνιζόμενους; Πολλοί ήταν αυτοί που ξεχώρισαν είτε με την ερμηνεία τους, είτε με την προσωπική τους ιστορία.

Μεταξύ αυτών και η 41χρονη Εφηνίκη από την Καλαμάτα. Στο βίντεο μέσα από το οποίο συστήθηκε στο κοινό, μίλησε ανοιχτά για την αγάπη της στο τραγούδι αλλά και τις τρεις δουλειές που κάνει για να επιβιώσει οικονομικά.

Πήγαν πίσω τα όνειρά μου

«Ονομάζομαι Εφηνίκη Ζαμπάρα είμαι 41 ετών και μένω στην Καλαμάτα. Έχω τελειώσει Αγγλική Φιλολογία στην Αμερική αλλά εργάζομαι ως γραμματέας σε Ιατρείο. Έχω μία κόρη 10 ετών την Φαίδρα μου, η οποία με στηρίζει πάρα πολύ σε ότι και να κάνω, είναι πολύ καλό παιδί και η αλήθεια είναι ότι έχει ξετρελαθεί που έχω έρθει στο Voice. Ήθελε να έρθει κι αυτή να είναι δίπλα μου», είπε αρχικά.

«Από τα 17 μου εργάζομαι και ως τραγουδίστρια στην Καλαμάτα. Όλες οι δουλειές που κάνω, καθώς και το μεγάλωμα του παιδιού, πήγαν πίσω τα όνειρά μου. Αυτό που επιδιώκω, είναι κάποια στιγμή να μην κάνω 3 δουλειές για να επιβιώσω, να μπορώ να έχω μια άνετη ζωή για μένα και το παιδί μου, μόνο με το τραγούδι».

Μάλιστα, λίγο πριν ανέβει στο stage δήλωσε: «Το The Voice είναι η τελευταία μου ευκαιρία». Δυστυχώς κανείς από τους τέσσερις coaches δεν γύρισε για να την διεκδικήσει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου